Με μάσκα από το La Casa de Papel ανακοινώθηκε ο Φορτούνης από την Αλ Καλίτζ

Με μάσκα από το La Casa de Papel ανακοινώθηκε ο Φορτούνης από την Αλ Καλίτζ

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 22:17 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 30.08.2024

Ποδοσφαιριστής της Αλ Καλίτζ είναι και επίσημα ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ανακοινώθηκε με ιδιαίτερο τρόπο από τη νέα του ομάδα.

Tέλος καλό όλα καλά για την Αλ Καλίτζ, αφού πλέον ο Κώστας Φορτούνης είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας, η οποία γνωστοποίησε την προσθήκη του με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Μέσα από ένα υπέροχο βίντεο, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού εμφανίστηκε, με τη χαρακτηριστική μάσκα από το La Casa de Papel, να σκοράρει και να περικυκλώνεται από παιδιά που πανηγύριζαν. Θυμίζουμε πως η υπόθεσή του είχε εξελιχθεί σε ένα μικρό σήριαλ, παρόλα αυτά η ομάδα πήρε την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές και απέκτησε τον 31χρονο.

«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού στη Γαλατασαράι για Ανταλιάλι»

Στην Τουρκία τις τελευταίες ημέρες έχει συνδέσει τον Ολυμπιακό με δύο παίκτες της Γαλατασαράι. Συγκεκριμένα ο πρώτος παίκτης είναι ο Γουίλφριντ Ζαχά, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 και σύμφωνα επίσης με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα ο Ιβοριανός προσπαθεί να αποδεσμευτεί.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Τουρκία λοιπόν, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά για τον Ταϊλάν Ανταλιάλι της Γαλατά. Μάλιστα στο νέο ρεπορτάζ οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει και πρόταση για την απόκτηση του 29χρονου μέσου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Τούρκος χαφ την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στη Σαμσουνσπόρ μετρώντας 26 συμμετοχές με δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης μέτρησε 102 παιχνίδια με δύο γκολ και οκτώ ασίστ, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την εθνική Τουρκίας εννέα φορές.

Η ανάγνωση των κληρώσεων για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και η ατάκα Μαρινάκη για Ποντένσε