Είδε από κοντά το ματς της νέας του ομάδας ο Φορτούνης

Είδε από κοντά το ματς της νέας του ομάδας ο Φορτούνης

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 23:02 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 29.08.2024

Στη Σαουδική Αραβία βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά το ματς της Αλ Καλίτζ - νέας του ομάδας - με την Αλ Σαμπάμπ.

Τον περασμένο Ιούλιο έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο στον Ολυμπιακό, αφού ο Κώστας Φορτούνης αποχώρησε από την ομάδα μετά από 10 χρόνια. Ο ίδιος ετοίμασε βαλίτσες για Σαουδική Αραβία, αλλά η μεταγραφή του εξελίχθηκε σε ένα μίνι σήριαλ.

Εν τέλει, όλα πήγαν καλά και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να ανακοινωθεί από την Αλ Καλίτζ, στην οποία προπονητής είναι ο Τάσος Δώνης. Ο σύλλογος μπόρεσε να πάρει την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές και έτσι ο Φορτούνης αναμένεται να ανακοινωθεί από το κλαμπ. Μάλιστα, την Πέμπτη, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, επισκέφθηκε το γήπεδο της προσεχώς ομάδας του, προκειμένου να δει το ματς με την Αλ Σαμπάμπ.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Γιατί ο Κώστας Φορτούνης δεν είναι στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς;

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για τις αναμετρήσεις Φινλανδία (07/09) και Ιρλανδία (10/09) για το Nations League.

Οι πρώτες κλήσεις από τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού δεν είχαν εκπλήξεις. Παρ' όλα αυτά ένα από τα ονόματα που απουσίαζε από την αποστολή της «γαλανόλευκης», ήταν αυτό του Κώστα Φορτούνη.

Πριν από μερικές εβδομάδες, όπως είχε αποκαλύψει το Sportal, o Ιβάν Γιοβάνοβιτς συναντήθηκε με τον Κώστα Φορτούνη, για να του εξηγήσει πως τον υπολογίζει στο project που δημιουργεί για την Εθνική ομάδα και για το ενδεχόμενο ο 31χρονος μεσοεπιθετικός να ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Παρ' όλα αυτά το όνομα του Φορτούνη δεν βρίσκεται σε αυτές τις πρώτες κλήσεις του Γιοβάνοβιτς για το Nations League. Προφανώς γιατί δεν έχει ρυθμό επειδή έχει να παίξει τρεις μήνες και συγκεκριμένα από τον τελικό του Conference League.

Οπως και να 'χει το ενδεχόμενο ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού να αγωνιστεί ξανά με την Ελλάδα παραμένει ανοικτό. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, έχει αποτελέσει παρελθόν από τους Πειραιώτες, υπήρξαν μηνύματα αποχωρισμού και ευχαριστιών και από τις δύο πλευρές και πλέον ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Φορτούνης ετοιμάζεται να πετάξει για τη Σαουδική Αραβία, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του εκεί και ταυτόχρονα, να αλλάξει και σελίδα στην καριέρα του. Βέβαια μέχρι να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του, είναι σαν να μην το… πιστεύει κόσμος, αλλά μεταφέρουμε αυτό που γνωρίζουμε.