Γιατί ο Κώστας Φορτούνης δεν είναι στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Κώστας Φορτούνης

i

©Intime

Γιατί ο Κώστας Φορτούνης δεν είναι στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Κώστας Τόπας 13:53 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 26.08.2024

Ο Κώστας Φορτούνης δεν συμπεριλήφθηκε στις πρώτες κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια της Ελλάδας στο Nations League. Ωστόσο, γι' αυτό υπάρχει εξήγηση...

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για τις αναμετρήσεις Φινλανδία (07/09) και Ιρλανδία (10/09) για το Nations League.

Το... δικαίωμα των «μικρών» στην επιτυχία, η αφόρητη πίεση σε Αλόνσο, Αλμέιδα και το «ξενέρωμα» του Σπόραρ!
SPORTAL ORIGINALS

10:42 - 26.08.2024

Το... δικαίωμα των «μικρών» στην επιτυχία, η αφόρητη πίεση σε Αλόνσο, Αλμέιδα και το «ξενέρωμα» του Σπόραρ!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης στο δεύτερο Talking Points της σεζόν 2024-2025, σχολιάζουν την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Οι πρώτες κλήσεις από τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού δεν είχαν εκπλήξεις. Παρ' όλα αυτά ένα από τα ονόματα που απουσίαζε από την αποστολή της «γαλανόλευκης», ήταν αυτό του Κώστα Φορτούνη.

Πριν από μερικές εβδομάδες, όπως είχε αποκαλύψει το Sportal, o Ιβάν Γιοβάνοβιτς συναντήθηκε με τον Κώστα Φορτούνη, για να του εξηγήσει πως τον υπολογίζει στο project που δημιουργεί για την Εθνική ομάδα και για το ενδεχόμενο ο 31χρονος μεσοεπιθετικός να ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Παρ' όλα αυτά το όνομα του Φορτούνη δεν βρίσκεται σε αυτές τις πρώτες κλήσεις του Γιοβάνοβιτς για το Nations League. Προφανώς γιατί δεν έχει ρυθμό επειδή έχει να παίξει τρεις μήνες και συγκεκριμένα από τον τελικό του Conference League.

Οπως και να 'χει το ενδεχόμενο ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού να αγωνιστεί ξανά με την Ελλάδα παραμένει ανοικτό. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, έχει αποτελέσει παρελθόν από τους Πειραιώτες, υπήρξαν μηνύματα αποχωρισμού και ευχαριστιών και από τις δύο πλευρές και πλέον ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο Φορτούνης ετοιμάζεται να πετάξει για τη Σαουδική Αραβία, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του εκεί και ταυτόχρονα, να αλλάξει και σελίδα στην καριέρα του. Βέβαια μέχρι να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του, είναι σαν να μην το… πιστεύει κόσμος, αλλά μεταφέρουμε αυτό που γνωρίζουμε. Όλα δείχνουν πως θα τελειώσει τυπικά το θέμα του και θα ανακοινωθεί από την Αλ Καλίτζ, πως σε αυτή την ομάδα που προπονεί ο Δώνης, θα συνεχίσει την καριέρα του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!