Υπόθεση Φορτούνη: Η τρομερή πρόταση του Ολυμπιακού, οι δύο από το εξωτερικό και η οριστική εξέλιξη

O Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

Υπόθεση Φορτούνη: Η τρομερή πρόταση του Ολυμπιακού, οι δύο από το εξωτερικό και η οριστική εξέλιξη

Διονύσης Βερβελές 11:49 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 15.07.2024

Από μέρα σε μέρα οι οριστικές εξελίξεις της υπόθεσης του Κώστα Φορτούνη. Ποια είναι τα δεδομένα.

Όπως είναι λογικό το θέμα των ημερών για τον Ολυμπιακό είναι το συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη. Ο Γιώργος Μασούρας πριν λίγα 24ωρα ανανέωσε με την ομάδα του Πειραιά και ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» είναι αυτός ο οποίος έχει πάρει σειρά. Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως παράλληλα δεν «τρέχουν» και άλλα θέματα για την ομάδα, όπως αυτά των Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Όρτα, αλλά και μεταγραφικών κινήσεων που θα γίνουν.

Όμως όπως και να το κάνουμε ο Φορτούνης «καίει» και τον κόσμο. Διότι αυτήν τη στιγμή στο υπάρχον ρόστερ είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό περισσότερο από κάθε άλλον. Είναι επί σειρά ετών στους «ερυθρόλευκους», έχει φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ως αρχηγός της ομάδας σήκωσε και το Conference League την προηγούμενη σεζόν.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει δώσει θετική εισήγηση στη διοίκηση για την παραμονή του. Για αυτό και ο Ολυμπιακός έχει κάνει αρκετές επαφές με τον ποδοσφαιριστή όλο αυτό το διάστημα. Δε μιλάμε και για τις επαφές που είχαν γίνει μέσα στη σεζόν, αλλά από το τέλος των επίσημων αγώνων μέχρι τώρα.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την οικονομική υπέρβαση με την πρόταση που έχει καταθέσει στον παίκτη. Με τα τωρινά δεδομένα είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας, σε περίπτωση που πει το «ναι». Για την ώρα όμως δεν έχει ανακοινώσει κάτι ο Φορτούνης... Σήμερα-αύριο, όμως, είναι πιθανό να… τελειώσουν όλα!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει την κίνησή τους με μία τρομερή οικονομικά πρόταση και περιμένουν την απάντηση του μέχρι πρότινος αρχηγού της ομάδας. Όπως αναφέραμε και σε άλλο ρεπορτάζ, ο Φορτούνης κάτι περιμένει. Έχει στα χέρια του δύο προτάσεις, οι οποίες οικονομικά είναι πολύ καλές, η μία ξεπερνά αυτήν του Ολυμπιακού και η άλλη όχι, όμως δεν ήταν από τις ομάδες και τα πρωταθλήματα ίσως που θα περίμενε. Για αυτό και δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη μέχρι τώρα με την πρόταση των «ερυθρόλευκων», γιατί έχει ζητήσει λίγο χρόνο να το σκεφτεί και να αποφασίσει οριστικά.

Αυτός ο χρόνος δεν είναι αρκετός, αφού από μέρα σε μέρα πρόκειται να τελειώσει και το θέμα αυτό…