Οι πανηγυρισμοί του Φορτούνη και του Κουρμπέλη στην προπόνηση της Αλ Καλίτζ (pics)

Οι πανηγυρισμοί του Φορτούνη και του Κουρμπέλη στην προπόνηση της Αλ Καλίτζ (pics)

Sportal newsroom 22:07 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 05.09.2024

Κώστας Φορτούνης και Δημήτρης Κουρμπέλης χαμογελαστοί στην προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Ο Κώστας Φορτούνης και ο Δημήτρης Κουρμπέλης ετοιμάζονται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Αλ Καλίτζ και ν' αντιμετωπίσουν σπουδαίους παίκτες που έχουν μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Οι δύο παίκτες στην προπόνηση της ομάδας τους, όπου προπονητής είναι ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος φυσικά είναι κι αυτός που τους επέλεξε ήταν συμπαίκτες και πανηγύρισαν την επικράτηση στο οικογενειακό δίτερμα.

Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης να θυμίσουμε ότι έκανε ντεμπούτο (μπήκε αλλαγή στο 61') στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Αλ Σαμπάμπ, ενώ στις 13 του μήνα είναι το επόμενο ματς με την Αλ Τααβούν εκτός έδρας. Εκεί όλα δείχνουν ότι θα κάνει και την πρώτη του συμμετοχή ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης.

Γιοβάνοβιτς: «Υπολογίζω στον Φορτούνη, ελπίζω να είναι στις επόμενες κλήσεις μας»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

18:55 - 02.09.2024

Γιοβάνοβιτς: «Υπολογίζω στον Φορτούνη, ελπίζω να είναι στις επόμενες κλήσεις μας»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει των αγώνων με Φινλανδία και Ιρλανδία, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Φορτούνη, στον οποίο όμως τόνισε υπολογίζει και ελπίζει να τον έχει στο μέλλον.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση της Αλ Καλίτζ με τους διεθνείς παίκτες

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!