Ντεμπούτο για Φορτούνη στην Αλ Χαλίτζ του Δώνη

Ο Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

Ντεμπούτο για Φορτούνη στην Αλ Χαλίτζ του Δώνη

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 21:08 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 13.09.2024

Την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Αλ Χαλίτζ έκανε ο Κώστας Φορτούνης, με τον Γιώργο Δώνη να τον περνάει ως αλλαγή στο 60ο λεπτό του αγώνα με την Αλ Ταβούν.

Οι φίλαθλοι της Αλ Χαλίτζ μετρούσαν αντίστροφα για αυτή τη στιγμή, η οποία έγινε πράξη την Παρασκευή. Τι συνέβη τότε; Ο Κώστας Φορτούνης, δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή του από τον σύλλογο, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δώνης τον πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα εναντίον της Αλ Ταβούν, που αφορούσε την 3η αγωνιστική της Saudi Pro League. Ο ίδιος αγωνίστηκε παρέα με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, όμως για κακη τύχη και των δύο η ομάδα τους ηττήθηκε με 2-0.

Γιοβάνοβιτς: «Υπολογίζω στον Φορτούνη, ελπίζω να είναι στις επόμενες κλήσεις μας»

Προ ολίγων ημερών, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους των Μέσων. Μεταξύ των όσων είπε ήταν και η υπόθεση του Κώστα Φορτούνη. Ο 62χρονος σχολίασε ότι έχει μιλήσει μαζί του και του έχει εκφράσει τις σκέψεις του για εκείνον. Τόνισε δε ότι τον υπολογίζει και πως ελπίζει στο μέλλον να συνεργαστεί μαζί του για επόμενα παιχνίδια της Εθνικής.

«Είμαι χαρούμενος που και οι δύο είναι σε ομάδα. Σίγουρα θα βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε λίγο καιρό, αφού έχουν πάρει χρόνο με τις προπονήσεις και τους αγώνες. Όσον αφορά τον Φορτούνη είχαμε κάνει μια κουβέντα, είναι στο χέρι του πλέον. Ξέρει τι σκέφτομαι για τον ίδιο και την ομάδα. Ξέρω ότι σε πρώτο πλάνο είχε να βρει μια ομάδα και να παίξει. Ξέρει τη σκέψη μου. Και ο Κουρμπέλης είναι σε παρόμοια θέση, περίμενα να είναι σε ρυθμό και σε ομάδα. Υπολογίζω και τους δύο, εύχομαι να είναι στην επόμενη κλήση μας», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.