Επιθυμία Δώνη η μεταγραφή Φορτούνη στην Αλ Χαλίτζ

Ο Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

Επιθυμία Δώνη η μεταγραφή Φορτούνη στην Αλ Χαλίτζ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 12:19 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 17.07.2024

Η μεταγραφή που ετοιμάζεται να κάνει ο Κώστας Φορτούνης φέρει τη σφραγίδα του Γιώργου Δώνη, αφού εκείνος ήταν που επέμεινε για την περίπτωσή του σύμφωνα με τους Άραβες.

Ο Κώστας Φορτούνης αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία, εκεί όπου τον περιμένει με... ανοιχτές αγκάλες η Αλ Χαλίτζ. Η ομάδα του Κόλπου και ο μεσοεπιθετικός ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους, με την ανακοίνωση του παίκτη να αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Η λεπτομέρειες για την επικείμενη μεταγραφή του Έλληνα ποδοσφαιριστή αρχίζουν να γίνονται γνωστές σιγά σιγά και μία από αυτές έχει να κάνει με την απόφαση της ομάδας να τον προσεγγίσει. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αραβίας, λοιπόν, ο λόγος που η Αλ Χαλίτζ ασχολήθηκε με την περίπτωση του 31χρονου είναι ο Γιώργος Δώνης.

Ειδικότερα, πριν από λίγες ημέρες, ο προπονητής ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας και άμεσα άρχισε ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα της ομάδας. Εκείνος, λοιπόν, πρότεινε τον μεσοεπιθετικό στη διοίκηση του κλαμπ, τονίζοντας πως ο Κώστας Φορτούνης είναι η ιδανική λύση για την ομάδα. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η ιστοσελίδα «Al Ayum», σε δημοσίευμά της για τον 31χρονο παίκτη.

Τι απομένει για να υπογράψει ο Φορτούνης στην Αλ Χαλίτζ

Μετά από μία πολυετή καριέρα στα «ερυθρόλευκα», ο Κώστας Φορτούνης αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία. Ο σύλλογος του Πειραιά προσπάθησε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή κάνοντας και βελτιωμένη πρόταση σε σύγκριση με την πρόταση, όμως ο 31χρονος θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στη Μέση Ανατολή.

Η ομάδα η οποία τον έπεισε να μετακομίσει εκεί είναι η Αλ Χαλίτζ, στην οποία προπονητής είναι ο Γιώργος Δώνης. Ο ίδιος ο τεχνικός σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Φορτούνης βρίσκεται κοντά στο να αποτελέσει ποδοσφαιριστής της ομάδας, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Είμαστε κοντά στην περίπτωση του Κώστα Φορτούνη. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και το επόμενο διάστημα ελπίζω να είναι παίκτης μας».

Αυτό που μοιάζει να απομένει είναι μία μικρή λεπτομέρεια, η οποία δεν ελέγχεται ούτε από τον παίκτη αλλά και ούτε από τον σύλλογο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, προκειμένου ο Φορτούνης να γίνει ποδοσφαιριστής του συλλόγου θα πρέπει να δοθεί η έγκριση από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας. Αυτό, όπως τονίζει η ιστοσελίδα «Kora Plus», είναι και το τελευταίο εμπόδιο, προκειμένου ο 31χρονος να φορέσει τη φανέλα της Αλ Χαλίτζ.