Πρώτο γκολ για τον Φορτούνη αλλά αποκλεισμός της Αλ Χαλίτζ, πέρασε η ομάδα του Κόντη

Πρώτο γκολ για τον Φορτούνη αλλά αποκλεισμός της Αλ Χαλίτζ, πέρασε η ομάδα του Κόντη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:41 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:46 - 23.09.2024

Το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Αλ Χαλίτζ πέτυχε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ευστόχησε από τα 11 μέτρα σε ένα κρίσιμο σημείο του ματς εναντίον της Αλ Ταέ. Παρόλα αυτά, η δεύτερη έφτασε τελικά στην πρόκριση και άφησε τον σύλλογο του Έλληνα παίκτη εκτός κυπέλλου.

Στην παράταση οδηγήθηκε η αναμέτρηση της Αλ Χαλίτζ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίζεται ο Κώστας Φορτούνης. Μάλιστα, για να έρθει το έξτρα μισάωρο χρειάστηκε το... άγγιγμα του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ο οποίος και πέτυχε το πρώτο τέρμα με την ομάδα.

Με ποιον τρόπο; Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 μέτρα και αφού νωρίτερα o Σαλέχ δέχθηκε μαρκάρισμα εντός της περιοχής. Ο Φορτούνης με μία βολίδα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-2, στο 94ο λεπτό.

Παρόλα αυτά, τελικά στην παράταση η ομάδα του «λύγισε» από την Αλ Ταέ και αποκλείστηκε από το «Kings Cup», με σκορ 5-2. Στο ίδιο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Κουρμπέλης, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 61ο λεπτό.

Νωρίτερα ο Φορτούνης έφτασε κοντά και στην ασίστ, αφού από τη δική του εκτέλεσε φάουλ ήρθε το γκολ της ομάδας του στο 85'. Παρόλα αυτά αυτό δεν μέτρησε ποτέ αφού καταλογίστηκε οφσάιντ στην εν λόγω φάση. Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια διοργάνωση, η ομάδα του Χρήστου Κόντη, Αλ Φάγια, πήρε την πρόκριση, νικώντας με 4-0 την Αλ Μπατίν.