Σήμερα-αύριο τελειώνει του Φορτούνη…

Κώστας Φορτούνης

i

©Intime

Σήμερα-αύριο τελειώνει του Φορτούνη…

Διονύσης Βερβελές 08:52 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 26.08.2024

Η επόμενη σελίδα της καριέρας του, μετά από περιπέτεια…

Ένα από τα θέματα που παρακολουθεί διακριτικά πάντα τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός, είναι και αυτό του Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας άσος, έχει αποτελέσει παρελθόν, υπήρξαν μηνύματα αποχωρισμού και ευχαριστιών και από τις δύο πλευρές, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε και ο ίδιος. Ο Φορτούνης, είδε την επιτροπή μεταγραφών στη Σαουδική Αραβία, αρχικά να μην εγκρίνει τη μετακίνησή του στην Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη.

Κανονικά πήγε και ανακοινώθηκε ο Κουρμπέλης, αλλά τα ποσά για τον Φορτούνη είναι διαφορετικά και γι’ αυτό οι δυσκολίες. Όλα έδειχναν πως το θέμα θα τελείωνε οριστικά μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά και τυπικά πλέον, αυτό φαίνεται πως θα γίνει σήμερα-αύριο.

https://www.youtube.com/watch?v=uXiix2r6jrI

Με τις πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή, ο Φορτούνης ετοιμάζεται να πετάξει για τη Σαουδική Αραβία, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του εκεί και ταυτόχρονα, να αλλάξει και σελίδα στην καριέρα του. Βέβαια μέχρι να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του, είναι σαν να μην το… πιστεύει κόσμος, αλλά μεταφέρουμε αυτό που γνωρίζουμε. Όλα δείχνουν πως θα τελειώσει τυπικά το θέμα του και θα ανακοινωθεί από την Αλ Καλίτζ, πως σε αυτή την ομάδα που προπονεί ο Δώνης, θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες. Τώρα, αν στράβωνε κάτι, μια κουβέντα σε άλλη βάση, όμως, μπορεί να γινόταν με τον Ολυμπιακό. Βλέπετε, ο Φορτούνης σε όλο αυτό το διάστημα της αναμονής και κόντρα στη φημολογία, δεν φάνηκε να μπαίνει σε διαδικασία συζητήσεων με άλλες ελληνικές ομάδες. Έδειξε αποφασισμένος και περιμένει τα ευχάριστα νέα από τη Σαουδική Αραβία.

Βέβαια, θα έχει ενδιαφέρον και το οικονομικό σκέλος, καθώς λένε πως δεν θα είναι το αρχικό ποσό που είχε συμφωνηθεί, αλλά πως ο Έλληνας άσος και πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, έριξε τις απαιτήσεις του για να γίνει η δουλειά… Έχει να παίξει από τις 29 Μάη άλλωστε, στον τελικό, έρχεται η ώρα της επιστροφής του στη δράση… Πέρασε ο Ιούνιος, ο Ιούλιος, τώρα κοντεύει και ο Αύγουστος, για να «κλειδώσει» η επόμενη ομάδα του…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!