Την Τρίτη (27/8) ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ

Ο Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

Την Τρίτη (27/8) ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ

Sportal newsroom 22:44 - 25.08.2024

Ο Κώστας Φορτούνης όπως όλα δείχνουν θα πάρει μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Καλίτζ, με τη μετακίνησή του να ολοκληρώνεται την Τρίτη (27/8).

Τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό βρήκε ο Κώστας Φορτούνης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, βρήκε τη νέα του ομάδα, η οποία είναι η Αλ Καλίτζ της Σαουδικής Αραβίας. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που ο 32χρονο θα φύγει εκτός Ευρώπης.

Ο πρώην παίκτης των «ερυθρολεύκων» λοιπόν θα ταξιδέψει την Τρίτη (27/8) στη χώρα της Μέσης Ανατολής προκειμένου να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Η Αλ Καλίτζ μετά από αρκετή προσπάθεια, μπόρεσε να πάρει την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές για να μετακινηθεί στην αραβική ομάδα. Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο Φορτούνης είναι κλειστό διετές, με το ποσό που μπορεί να λάβει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής συνολικά μαζί με τα μπόνους είναι πάνω από τα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αλ Καλίτζ θα έχει συμπαίκτη τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Οι δυο τους μάλιστα θα βρεθούν ξανά σε ομάδα, αφού ήταν συμπαίκτες στον Αστέρα Τρίπολης για περίπου έναν χρόνο την περίοδο 2010-11.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!