«Χαλάει η μεταγραφή του Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ»

Ο Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

«Χαλάει η μεταγραφή του Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ»

Sportal newsroom 13:29 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 12.08.2024

Δεν προχωράει η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ, σύμφωνα με τους Σαουδάραβες.

Σε ναυάγιο φέρεται να οδηγείται η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Μέσα στη χώρα της Μέσης Ανατολής, ο 31χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Καλίτζ, της οποίας προπονητής είναι ο Γιώργος Δώνης.

Αν και ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Κώστα Φορτούνη, το deal φέρεται να οδηγείται σε «ναυάγιο». Ο λόγος είναι, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, πως δεν δόθηκε το «οκ» από την επιτροπή για το επιπλέον μπάτζετ.

Σύμφωνα με την πηγή που επικαλείται το ρεπορτάζ, ο Αλ Καλίτζ πρέπει να χρησιμοποιήσει τους πόρους που είχε εξαρχής για μεταγραφές και κατά συνέπεια δεν μπορεί να αποκτήσει τον Κώστα Φορτούνη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!