Υπέγραψε στην Αλ Καλίτζ ο Φορτούνης

Κώστας Φορτούνης

i

©Intime

Υπέγραψε στην Αλ Καλίτζ ο Φορτούνης

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:21 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 30.08.2024

Ο Κώστας Φορτούνης, αφού πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Αλ Καλίτζ.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού ταξίδεψε στο Ριάντ, ολοκλήρωσε επιτυχώς τις ιατρικές του εξετάσεις κι εν συνεχεία υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα του Γιώργου Δώνη, που θα του αποφέρει περίπου 7 εκατ. ευρώ!

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 31χρονου Έλληνα μεσοεπιθετικού, είναι η επίσημη ανακοίνωση από την Αλ Καλίτζ. Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές μέρες ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Φορτούνης το βράδυ της Πέμπτης (29/8) πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα της νέας του ομάδας, με την Αλ Σαμπάμπ, όπου ηττήθηκε 1-0.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!