Στο πλευρό όσων χρειάζονται βοήθεια ο ΓΣ Φοίβος Κρεμαστής - Προσφέρει τρόφιμα και νερά
i

© SS Facebook & Twitter

Στο πλευρό όσων χρειάζονται βοήθεια ο ΓΣ Φοίβος Κρεμαστής - Προσφέρει τρόφιμα και νερά

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:18 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 14.08.2024

Τρόφιμα σε όσους χρειάζονται βοήθεια προσφέρει ο τοπικός σύλλογος ποδοσφαίρου, Φοίβος Κρεμαστής, με αφορμή την μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στη Ρόδο.

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται ολόκληρη η Ελλάδα, με την πυροσβεστική να καλείται να αντιμετωπίσει αρκετά περιστατικά ταυτόχρονα. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ΠΥ βρίσκεται στη Ρόδο, με τη φωτιά στην περιοχή να καίει στρέμματα δάσους και να πραγματοποιεί ανεξέλεγκτη πορεία.

Με αφορμή, λοιπόν, την πυρκαγιά που έχει εκδηλωθεί, ο σύλλογος της περιοχής, ΓΣ Φοίβος Κρεμαστής, αποφάσισε να βοηθήσει όσους χρειάζονται στήριξη, προσφέροντας τους τρόφιμα και νερά. «To στέκι του Φοίβου Κρεμαστής θα είναι στην διάθεση όλων όσων δίνουν μάχες με τα πύρινα μέτωπα του νησιού προκειμένου να τους προμηθεύσει δωρεάν με νερά, αναψυκτικά και σουβλάκια», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του το σωματείο.

Εκκένωση σε τέσσερα χωριά της Ρόδου

Οι φλόγες της φωτιάς στη Ρόδο καίνε δίχως σταματημό, ενώ τέσσερα χωριά και ένα ξενοδοχείο έχουν εκκενωθεί. Συγκεκριμένα, δόθηκε από τις αρχές εντολή εκκένωσης για τις περιοχές Ελεούσα, Σάλακο Διμυλιά και Προφήτη Ηλία, με κατεύθυνση προς Κολύμπια. 

Απίστευτη καταγγελία από τον Παραολυμπιονίκη με ένα πόδι, Νίκο Παπαγγελή: «Αστυνομικός μου είπε "να δω πως θα τρέξεις να φύγεις"»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

22:28 - 17.07.2023

Απίστευτη καταγγελία από τον Παραολυμπιονίκη με ένα πόδι, Νίκο Παπαγγελή: «Αστυνομικός μου είπε "να δω πως θα τρέξεις να φύγεις"»

Απίστευτη καταγγελία από τον πρωταθλητή ποδηλασίας ΑμεΑ, Νίκο Παπαγγελή για αστυνομικό στη φωτιά στον Κουβαρά. «Αυτοί οι φασιστικοί άνθρωποι που νιώθουν ότι έχουν δύναμη πρέπει να εξαφανιστούν» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νίκος Παπαγγελής.

«Αν βρίσκεστε στις περιοχές Ελεούσα, Σάλακος και Διμυλιά Ρόδου εκκενώστε τώρα προς Κολύμπια. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», ανέφερε το μήνυμα του 112. Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν από την περιοχή Έμπωνα της Ρόδου το απόγευμα της Τρίτης (17/7), με τα μέτωπα να γίνονται πλέον ανεξέλεγκτα και να απειλούν το κέντρο του νησιού

Tags: