Η Άννα Βίσση ρώτησε τον Φώτη Ιωαννίδη αν θα μείνει στον Παναθηναϊκό - Η απάντηση που τα αφήνει όλα ανοιχτά (vid)

Η Άννα Βίσση ρώτησε τον Φώτη Ιωαννίδη αν θα μείνει στον Παναθηναϊκό - Η απάντηση που τα αφήνει όλα ανοιχτά (vid)

Sportal newsroom 10:16 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 14.06.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης είχε μια συνάντηση με την Άννα Βίσση με τη γνωστή τραγουδίστρια να τον ρωτάει αν θα μείνει στον Παναθηναϊκό και τον ίδιο να δίνει απάντηση που αφήνει τα πάντα... ανοιχτά.

Η πιθανή μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό σε ομάδα εξωτερικού αποτελεί... μεγάλη απορία για τους φίλους της ομάδας. Αφού τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον φορ των Πρασίνων γίνονται ολοένα και περισσότερα.

Την απάντηση λοιπόν πήγε να... ψαρέψει η Άννα Βίσση. Η γνωστή τραγουδίστρια είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο tik tok, όπου εμφανίζεται ο 24χρονος με τη σύντροφό του, Ελένη Βουλγαράκη.

Αφού πρώτα τραγουδήσανε με τη γνωστή παρουσιάστρια, στη συνέχεια προσπάθησε να μάθει για το μέλλον του Ιωαννίδη στην αθηναϊκή ομάδα. «Στο περίμενε ξανά και όλο θα βρεθούμε, τέρμα φίλε μου ως εδώ δεν θα τρελαθούμε», τραγούδησε η Βίσση λέγοντας στη συνέχεια τον 24χρονο, «δεν θα τρελαθούμε, θα μείνεις στον Παναθηναϊκό ή δεν θα μείνεις γιατί έχω αγωνία».

Ο ίδιος από τη μεριά του χαμογέλασε, αλλά δεν μίλησε. Το μόνο που έκανε ήταν να πιάσει μια χαρτοπετσέτα και να σκουπίσει τον ιδρώτα του λέγοντας «ιδρώσαμε».

@annavissiofficial Η ψαριά της βραδυάς 🐠🐠🐠 @Voulgaraki Eleni @Ioannidis Fotis ☘️ #chrysopsara #annavissi @fannatics ♬ original sound - annavissiofficial