Φώτης Ιωαννίδης: Η επιμονή της Σπόρτινγκ και η πληροφορία Ρομάνο για Ρόκε

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Φώτης Ιωαννίδης: Η επιμονή της Σπόρτινγκ και η πληροφορία Ρομάνο για Ρόκε

Λάμπρος Γκαραγκάνης 11:34 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 19.08.2024

Νέο δημοσίευμα της A Bola επαναλαμβάνει την επιθυμία, σύμφωνα με την πληροφόρηση των Πορτογάλων, του Ιωαννίδη να πάρει μεταγραφή στη Σπόρτινγκ. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, όμως, αναφέρει ότι η ομάδα της Λισαβόνας ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την εναλλακτική του Έλληνα επιθετικού, τον Βραζιλιάνο Ρόκε της Μπαρτσελόνα.

Η πορτογαλική A Bola, με νέο ρεπορτάζ, αναφέρει την επιθυμία του Φώτη Ιωαννίδη να πάρει μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στη Σπόρτινγκ. Δεν παρουσιάζεται κάποιο νέο στοιχείο, σε σχέση με το προηγούμενο δημοσίευμα μετά τον αποκλεισμό του Τριφυλλιού από τον Άγιαξ. Εκεί αναφερόταν ότι η εξέλιξη αυτή μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Λισαβόνας, μια και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Έλληνας διεθνής φορ θέλει να αγωνιστεί στο Champions League και να παλέψει για τους εγχώριους τίτλους με το πορτογαλικό κλαμπ.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Το νέο στοιχείο που αναφέρεται στο πρόσφατο δημοσίευμα έχει να κάνει με την ελπίδα της Σπόρτινγκ, η ήττα, με 1-0, του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League να είναι το τελευταίο ματς του Ιωαννίδη με τους Πράσινους. Επικαλούμενοι τον στόχο του προπονητή Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος θέλει άμεση ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Και στα δύο ρεπορτάζ η A Bola αναφέρει ως εναλλακτική τον Βίτορ Ρόκε της Μπαρτσελόνα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, ωστόσο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο πηγαίνει την υπόθεση του Ρόκε ένα βήμα παραπέρα. Κάνοντας λόγο για προχωρημένη διαπραγμάτευση της Σπόρτινγκ με την Μπαρτσελόνα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Με το κόστος ενδεχόμενης μετακίνησης να ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ με διάφορα μπόνους να αποτελούν κομμάτι του deal.

Όπως γίνεται αντιληπτό, επειδή αποκλείεται η Σπόρτινγκ να διεκδικήσει και να πάρει πακέτο τούς Ιωαννίδη και Ρόκε, η πληροφόρηση είναι αντικρουόμενη. Εφόσον, πράγματι, η ομάδα της Λισαβόνας μιλάει με τους Καταλανούς για τον Λατινοαμερικάνο, τότε θα υποχωρήσει στη βαρύτητα του ρεπορτάζ της το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη. Μένει να φανεί τι από τα δύο θα ισχύσει...