Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πόσταρε το γκολ του Ιωαννίδη με περιγραφή Μέσι!

Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πόσταρε το γκολ του Ιωαννίδη με περιγραφή Μέσι!

Sportal newsroom 15:46 - 23.08.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης θύμισε... Λιονέλ Μέσι με το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Λανς και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε στα social media το τέρμα του Έλληνα φορ με έναν εκπληκτικό τρόπο.

Ο Φώτης Ιωαννίδης πιστοποίησε στο ματς με την Λανς την ποιότητά του. Με ένα γκολ, που σημειώνουν ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, ο διεθνής επιθετικός μείωσε σε 2-1 για τον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής επιθετικός πήρε την μπάλα έξω από την γαλλική περιοχή και με ένα απίστευτο σλάλομ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έξι παίκτες προσπάθησαν να τον ανακόψουν χωρίς επιτυχία, και με ψύχραιμο πλασέ μείωσε στο τελικό 2-1.

Ο Παναθηναϊκός του Αυγούστου

Ο Παναθηναϊκός του Αυγούστου

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης γράφει για τον Παναθηναϊκό, μία ομάδα υποχρεωμένη από τις συνθήκες να παίζει τελικούς από το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η τακτική του Αλόνσο, τα λάθη, οι βελτιώσεις, η διαιτησία και η ρεβάνς με τη Λανς.

«54' 2-1 Τι έβαλε ο άνθρωπος! Ο Φώτης σκόραρε α λα Ρονάλντο «φαινόμενο»! Πήρε τη μπάλα 20 μέτρα έξω από την αντίπαλη περιοχή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και απέναντι στον Μασάδο πλάσαρε εύστοχα!», ήταν το σχόλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Twitter.

Αυτό το γκολ διατηρεί τις ελπίδες του τριφυλλιού για πρόκριση, αν και το έργο του δεν είναι εύκολο κόντρα στη γαλλική ομάδα, που εκτός από ποιότητα, διαθέτει και πολλούς ταχυδυναμικούς ποδοσφαιριστές.

Στα social media του «τριφυλλιού», ο διαχειριστής της σελίδας παρομοίασε τον Ιωαννίδη με τον Μέσι, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα «Ankara Fotissss».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!