A Bola: «Η Σπόρτινγκ αφήνει τον Ιωαννίδη και στρέφεται αλλού»

Ο Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

A Bola: «Η Σπόρτινγκ αφήνει τον Ιωαννίδη και στρέφεται αλλού»

Κώστας Τόπας 10:49 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 28.08.2024

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει να ασχολείται με την υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη και θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για την κορυφή της επίθεσης, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη συνεχίζονται. Πριν από μερικές ημέρες, η «A Bola» που έχει άμεση συνεργασία με το Sportal.gr ως μέλος του ίδιου δημοσιογραφικού ομίλου, της Ringier Sports Media, ανέφερε πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει τα «όπλα» στην υπόθεση του Έλληνα φορ του Παναθηναϊκού. Έχοντας, όπως φαίνεται συμμάχους τους εκπροσώπους του παίκτη, οι οποίοι πιέζουν τους «πράσινους» να μπουν στο παιχνίδι της διαπραγμάτευσης.

Αυτή τη φορά όμως το ίδιο Μέσο, δίνει νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση του Έλληνα φορ. Συγκεκριμένα, η «A Bola» υποστηρίζει πως τα «λιοντάρια» δεν μπορούν να περιμένουν άλλο τον Ιωαννίδη και την απάντηση του Παναθηναϊκού κι έτσι θα αναγκαστούν να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης τους.

Τι συμβαίνει με τον Ιωαννίδη: Η... στροφή της Σπόρτινγκ και το νέο συμβόλαιο που έρχεται
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:39 - 27.08.2024

Τι συμβαίνει με τον Ιωαννίδη: Η... στροφή της Σπόρτινγκ και το νέο συμβόλαιο που έρχεται

Για μία ακόμα ημέρα οι Πορτογάλοι, μέσω δημοσιευμάτων, αναφέρονται στον Φώτη Ιωαννίδη και τη Σπόρτινγκ. Με αντικρουόμενες πληροφορίες, αυτή τη φορά. Που βρίσκεται η αλήθεια και πότε θα κληθεί για νέο συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό ο διεθνής Έλληνας φορ.

«Ο Ρούμπεν Αμορίμ είχε μάτια μόνο για τον Φώτη Ιωαννίδη. Τόσο πολύ που κάποτε, όταν ρωτήθηκε για τον επιθετικό, εγγυήθηκε ότι η Σπόρτινγκ δεν θα εγκατέλειπε τον καθορισμένο στόχο "μέχρι να ήταν αδύνατο". Επειδή η αίσθηση στην Alvalade είναι ότι πλέον είναι πρακτικά αδύνατο να υπογράψει κανείς τον 24χρονο Έλληνα διεθνή και ως εκ τούτου, από τη στιγμή που έχει χαθεί και η πιθανότητα του Βίτορ Ρόκε, που πήγε από τη Μπαρτσελόνα στην Μπέτις, η διοίκηση του Λεονίν δουλεύει άλλες περιπτώσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Μάλιστα, η «Α Bola» τονίζει ότι η Σπόρτινγκ θα καταθέσει μία τελευταία προσφορά στο «τριφύλλι», η οποία θα φτάσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά γνωρίζει ότι ακόμα κι αυτή η πρόταση θα απορριφθεί από τους «πράσινους».

«Σκεφτείτε ή σκεφτείτε ότι η Σπόρτινγκ θα προχωρήσει με μια τελευταία προσφορά, μια τελική προσπάθεια να προσθέσει 2 εκατομμύρια σε μπόνους και να τους διευκολύνει, ώστε η μεταγραφή να φτάσει τελικά τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά αυτό το ενδεχόμενο θα απορριφθεί πάλι από τον Παναθηναϊκό», καταλήγει το δημοσίευμα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!