A Bola: «Οι εκπρόσωποι του Ιωαννίδη πιέζουν τον Παναθηναϊκό»

Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

A Bola: «Οι εκπρόσωποι του Ιωαννίδη πιέζουν τον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 11:44 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 25.08.2024

Μία νέα πτυχή της υπόθεσης ενδιαφέροντος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη παρουσιάζουν οι Πορτογάλοι, κάνοντας λόγο για πίεση των εκπροσώπων του παίκτη στον Παναθηναϊκό ώστε να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη συνεχίζονται. Αυτή τη φορά η «A Bola» που έχει άμεση συνεργασία με το Sportal.gr ως μέλος του ίδιου δημοσιογραφικού ομίλου, της Ringier Sports Media, αναφέρει πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει τα «όπλα» στην υπόθεση του Έλληνα φορ του Παναθηναϊκού. Έχοντας, όπως φαίνεται συμμάχους τους εκπροσώπους του παίκτη, οι οποίοι πιέζουν τους «πράσινους» να μπουν στο παιχνίδι της διαπραγμάτευσης.

Οπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, τα «λιοντάρια» έχουν με το μέρος τους, τους εκπροσώπους του Ιωαννίδη, λέγοντας πως οι μάνατζερ του 24χρονου Έλληνα διεθνή επιθετικού.

Η απόφαση για Ιωαννίδη, το κατάμεστο ΟΑΚΑ και η υποχρέωση για προκριματικά στο Champions League

Η απόφαση για Ιωαννίδη, το κατάμεστο ΟΑΚΑ και η υποχρέωση για προκριματικά στο Champions League

Ο Παναθηναϊκός ακόμα κι αν αποκλειστεί από τη Λανς θέλει να κρατήσει τον Ιωαννίδη, μία απόφαση που είναι από τις πλέον δύσκολες. Οι κινήσεις για συσπείρωση και η υποχρέωση να παίξει το τριφύλλι σε έναν χρόνο στα προκριματικά του Champions League.

«Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι η πιο επιθυμητή ενίσχυση του Ρούμπεν Αμορίμ για την επίθεση των πρασινολεύκων, αλλά η συμφωνία είναι πολύ περίπλοκη λόγω της αδιαλλαξίας του Παναθηναϊκού, που έχει ήδη απορρίψει τρεις προτάσεις: Η πρώτη για 18 εκατ. ευρώ, η δεύτερη ήταν 20 εκατομμύρια και η τρίτη έφτασε τα 20 εκατομμύρια, αλλά με άλλα τρία για μπόνους. Σε μια τελευταία προσπάθεια, η Σπόρτινγκ φαίνεται ότι έχει ανεβάσει την προσφορά της στα 25 εκατομμυρία, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, όπως A BOLA έχει ήδη αναφέρει», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται πάντως πως ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει εδώ και μέρες πως ο Ιωαννίδης δεν τίθεται προς πώληση, με τους «πράσινους» να έχουν απορρίψει ήδη τρεις προτάσεις της Σπόρτινγκ μέσα στο καλοκαίρι σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Επισήμως, πάντως, το Τριφύλλι έχει απορρίψει δύο προτάσεις, των 25 εκατ. ευρώ, από Ίπσουιτς και Μπολόνια.

Από την άλλη, χωρίς τους Φώτη Ιωαννίδη και Ίνγκι Ίνγκασον, αλλά με διαθέσιμους τούς Πάλμερ - Μπράουν και Πελίστρι θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για το Πρωτάθλημα. 

Αναφορικά με τον επιδραστικό φορ και τον βασικό στόπερ των Πράσινων, η εξήγηση για την απουσία τους έχει να κάνει με την απαραίτητη ξεκούραση ενόψει του επαναληπτικού με τους Γάλλους, την ερχόμενη Πέμπτη (29/8), στο πλαίσιο των playoffs του Conference League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!