«A Bola» για Ιωαννίδη: «Η Σπόρτινγκ βάζει μπρος το Plan B για επιθετικό, δεν μπορεί να φτάσει την προσφορά της Λέστερ»

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

«A Bola» για Ιωαννίδη: «Η Σπόρτινγκ βάζει μπρος το Plan B για επιθετικό, δεν μπορεί να φτάσει την προσφορά της Λέστερ»

Κώστας Τόπας 11:17 - 12.08.2024

Η κορυφαία πορτογαλική εφημερίδα, «A Bola» κάνει νέα αναφορά στον Φώτη Ιωαννίδη, τονίζοντας πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν μπορεί να φτάσει την προσφορά της Λέστερ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, εξαιτίας του τραυματισμού του στον δεξιό ώμο, σε σύγκρουση με τον Ρούντιγκερ στο φιλικό της Ελλάδας με τη Γερμανία στις 7 Ιουνίου. Παρ' όλα αυτά Έλληνας φορ έχει τεθεί όλο το καλοκαίρι στο επίκεντρο υψηλών προσφορών ομάδων από το εξωτερικό.

Ο Παναθηναϊκός έχει απορρίψει διαδοχικά προτάσεις από την Ίπσουιτς, τη Λέστερ, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τη Μπολόνια και διατηρεί στο δυναμικό του τον 24χρονο επιθετικό.

Την Κυριακή (11/08) τόσο η «Daily Mail» όσο και η έγκυρη «Telegraph», αποκάλυψαν ότι η Λέστερ κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό, ύψους 23 εκατ. λιρών (27 εκατ. ευρώ) για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη.

Αυτή τη φορά η «A Bola» ασχολείται ξανά με την περίπτωση του Έλληνα διεθνή φορ, αναφέροντας πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενημερώθηκε για την προσφορά των «αλεπούδων» αλλά δεν μπορεί να αυξήσει την δική της προσφορά (20+3 εκατ. ευρώ), την οποία έχει απορρίψει ο Παναθηναϊκός.

Ετσι, τα «λιοντάρια», σε περίπτωση που τελικά προχωρήσει η υπόθεση του Ιωαννίδη στη Λέστερ, τότε θα βάλει μπρος το «Plan B» που έχει, αναζητώντας άλλους επιθετικούς για την ενίσχυση στην αιχμή του «δόρατος».

«Η Λέστερ έβαλε 27 εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι του Παναθηναϊκού και έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή της Σπόρτινγκ στην κούρσα για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη . Η διοίκηση των πρασινόλευκων θα περιμένει πλέον τις εξελίξεις αλλά ήδη ετοιμάζει σχέδιο Β — η πρόταση των 20 εκατ. ευρώ συν 3 εκατ. για στόχους που ο ελληνικός σύλλογος αρνήθηκε να πετύχει πολύ περισσότερο δεν μπορεί να τεθεί και επομένως ήδη σκέφτεται εναλλακτικές για να ενισχύσει την επίθεση της», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα των Πορτογάλων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!