Τι έβαλε ο άνθρωπος; Ο Ιωαννίδης πέρασε τη μισή Λανς και σημείωσε γκολ... 40 εκατομμυρίων (vid)
i

© Intime

Τι έβαλε ο άνθρωπος; Ο Ιωαννίδης πέρασε τη μισή Λανς και σημείωσε γκολ... 40 εκατομμυρίων (vid)

Sportal newsroom 23:26 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:43 - 22.08.2024

Ένα απίστευτο γκολ πέτυχε ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος... χόρεψε τους πάντες και με ένα υπέροχο πλασέ μείωσε σε 2-1 για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Λανς.

Για τον Παναθηναϊκό το πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Λανς ήταν ένας εφιάλτης. Το Τριφύλλι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό και παρότι από το 20' και μετά είχε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Μεντίνα με κόκκινη κάρτα, δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 34' από τον Σαίντ.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι «πράσινοι» είχαν ένα εκρηκτικό ξεκίνημα και βρήκαν νωρίς νωρίς δίχτυα, με τον Φώτη Ιωαννίδη να γράφει ιστορία! Και αυτό γιατί το γκολ που πέτυχε ο Έλληνας επιθετικός ήταν μυθικό.

22:32 - 22.08.2024

Με δέκα η Λανς από το 22' - Αποβλήθηκε ο Μεντίνα για επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Μπακασέτα

Η Λανς έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 22ο λεπτό, με τον Μεντίνα να κάνει ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Μπακασέτα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τα έκανε όλα μόνος του, παίρνοντας την μπάλα έξω από την περιοχή, περνώντας τους πάντες και πλασάροντας υποδειγματικό για το 2-1.

«54' 2-1 Τι έβαλε ο άνθρωπος! Ο Φώτης σκόραρε α λα Ρονάλντο «φαινόμενο»! Πήρε τη μπάλα 20 μέτρα έξω από την αντίπαλη περιοχή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και απέναντι στον Μασάδο πλάσαρε εύστοχα!», ήταν το σχόλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Twitter.

Δείτε παρακάτω την γκολάρα του Ιωαννίδη για το 2-1 του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λανς: