Πόσα χρήματα παίρνει ο Ιωαννίδης στον Παναθηναϊκό;

Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

Πόσα χρήματα παίρνει ο Ιωαννίδης στον Παναθηναϊκό;

Sportal newsroom 20:41 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 21.07.2024

«Χρυσάφι» απλώνουν στα πόδια του Φώτη Ιωαννίδη αρκετές ομάδες από το εξωτερικό, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Πόσα παίρνει όμως αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό;

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της Stoiximan Super League στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού ο Έλληνας επιθετικός έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καταγράφοντας 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 23 γκολ και 9 ασίστ. Πάμε να ανοίξουμε λοιπόν τον φάκελο του Έλληνα επιθετικού.

Καταρχάς, υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με τον Λεβαδειακό και κάπως έτσι ο Φώτης Ιωαννίδης πλέον ανήκει 100% στους «πράσινους». Το Τριφύλλι συμφώνησε με τους Βοιωτούς και εξαγόρασε το ποσοστό μεταπώλησης που είχαν εκείνοι (το οποίο έφτανε το 45%), θέλοντας έτσι να γλυτώσει μελλοντικές απώλειες εσόδων.

Πάμε τώρα στις ομάδες από το εξωτερικό, που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Μπολόνια, Σπόρτινγκ και Ίπσουιτς είναι οι τρεις ομάδες που έχει συνδεθεί το όνομα του 24χρονου άσου. Και μάλιστα, καμία από αυτές δεν κάνει... τσιγκουνιές. Και οι τρεις είναι διατεθειμένες να βγάλουν μεγάλα ποσά από τα ταμεία τους για να τον κάνουν δικό τους. Κοινώς, απλώνουν... χρυσάφι στα πόδια του.

Ας μιλήσουμε με αριθμούς...

Μπολόνια, Σπόρτινγκ και Ίπσουιτς πέρα από τα πολλά εκατομμύρια που προσφέρουν στον Παναθηναϊκό για να παραχωρήσει τον παίκτη, δίνουν και μυθικό συμβόλαιο στον ίδιο τον Ιωαννίδη. Συγκεκριμένα, του προσφέρουν περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες απολαβές. Χρήματα, που δεν είναι καν κοντά σε αυτά που παίρνει αυτή τη στιγμή στο Τριφύλλι.

Πιο αναλυτικά, ο Ιωαννίδης μετά την την τελευταία ανανέωση συμβολαίου παίρνει περίπου 500 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο από την «πράσινη» ΠΑΕ. Το ποσό που του προσφέρουν λοιπόν οι τρεις ομάδες, οι οποίες τον έχουν στο στόχαστρο τους είναι σχεδόν το τετραπλάσιο! Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, ότι ο Έλληνας επιθετικός μπορεί να... θαμπωθεί από τον πακτωλό χρημάτων, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να βάλει στις τσέπες του, κάνοντας το πιο απλό: Λέγοντας το «ναι» σε μία από αυτές τις τρεις ομάδες.

Βέβαια, ακόμα κι αν οι... μνηστήρες ικανοποιούν τα «θέλω» του Ιωαννίδη και τον πείσουν να δώσει θετική απάντηση, θα πρέπει να κάνουν το ίδιο και με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ουσιαστικά έχει και το... μαχαίρι και το καρπούζι στην εν λόγω υπόθεση. Και μέχρι στιγμής οι πράσινοι έχουν δώσει ξεκάθαρο μήνυμα: «Ο Ιωαννίδης δεν πωλείται».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, Παναθηναϊκός και Ιωαννίδης θα κάτσουν και πάλι στο ίδιο τραπέζι ώστε να συζητήσουν και πάλι για νέο συμβόλαιο, με σαφώς αυξημένες αποδοχές, που θα τον κάνουν έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους στο ρόστερ των «πρασίνων».