Ακόμα επιμένουν: Ο Φώτης Ιωαννίδης επέστρεψε στα πρωτοσέλιδα της Πορτογαλίας

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Ακόμα επιμένουν: Ο Φώτης Ιωαννίδης επέστρεψε στα πρωτοσέλιδα της Πορτογαλίας

Sportal newsroom 11:16 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 10.07.2024

Στην Πορτογαλία ακόμα επιμένουν για τον Φώτη Ιωαννίδη γράφοντας ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν έχει παρατήσει την περίπτωσή του,.

Ο Φώτης Ιωαννίδης παραμένει, όπως φαίνεται νούμερο ένα στόχος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού εδώ και καιρό έχει τραβήξει τα βλέμμα της ομάδας της Λισαβόνας, η οποία τον θέλει διακαώς. Ωστόσο οι Πράσινοι έχουν αρνηθεί τις προτάσεις του πορτογαλικού συλλόγου.

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί που θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι που θέλουν Ζιντάν αντί Ντεσάν!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 09.07.2024

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί που θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι που θέλουν Ζιντάν αντί Ντεσάν!

Όλοι Euro για τον ημιτελικό της Τρίτης στο Euro 2024 ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από την Allianz Arena του Μονάχου και τη Fan Zone στο Ντίσελντορφ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Την ώρα λοιπόν που ο επιθετικός του Παναθηναϊκού κάνει αποθεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο, τα Μέσα από την Πορτογαλία επιμένουν για την περίπτωσή του. Τονίζοντας μάλιστα πως η Σπόρτινγκ δεν έχει σκοπό να... παραδώσει τα όπλα τόσο εύκολα για τον 24χρονο.

Ο Μύρτο Ουζούνι στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:25 - 09.07.2024

Ο Μύρτο Ουζούνι στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού

O Παναθηναϊκός προσπαθεί να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης του με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και μία από τις επιλογές που έχουν τεθεί υπόψη, είναι ο 29χρονος Αλβανός εξτρέμ της Γρανάδα, Μύρτο Ουζούνι. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportal.

Η Abola και η Record συγκεκριμένα έχουν βάλει στα εξώφυλλά τους τον Έλληνα διεθνή, λέγοντας ότι το ενδιαφέρον του πορτογαλικού συλλόγου παραμένει και η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα. Η Abola υποστηρίζει πως ο Ρούμπεν Αμορίμ έχει ως πρώτη του επιλογή τον Ιωαννίδη, τονίζοντας ότι η στάση του Παναθηναϊκού είναι αυτή που «κολλάει» τη μεταγραφή του. Ωστόσο σχολιάζει ότι με τον καιρό αυτό μπορεί και να αλλάξει.

Όσον αφορά τη Record, αναφέρει πως η ομάδας της Λισαβόνας έχει σκοπό να πιέσει αρκετά τους Πράσινους, προκειμένου να πείσει τον ελληνικό σύλλογο να ρίξει τις απαιτήσεις του από τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμα, υποστηρίζει ότι τόσο η Μπολόνια όσο και η Ίπσουιτς είναι πλέον εκτός παιχνιδιού.

Ακόμα, τα δύο πορτογαλικά Μέσα σχολιάζουν ότι μπορεί να πουληθεί ο δεύτερος φορ της ομάδας, Παουλίνιο στην Τολούκα έναντι 7.75 εκατομμυρίων ευρώ.