«Ioannidis Sporting»: «Talk of the town» και στην Ολλανδία ο Φώτης

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

«Ioannidis Sporting»: «Talk of the town» και στην Ολλανδία ο Φώτης

Λάμπρος Γκαραγκάνης 16:09 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:11 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Άμστερνταμ και ο Φώτης Ιωαννίδης αποτέλεσε θέμα με το... καλημέρα.

Αποστολή στο Άμστερνταμ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (14/8) στο Άμστερνταμ, για τη μεγάλη ρεβάνς με τον Άγιαξ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League. Και ο Ιωαννίδης αποτέλεσε θέμα ξανά.

Η πτήση των «Πράσινων» ήταν ήρεμη, η διάθεση των ποδοσφαιριστών καλή και το διακύβευμα του επαναληπτικού της «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» μεγάλο. Ο καιρός στην Ολλανδία είναι άστατος, με ένα ψιλόβροχο να συνοδεύει τη συννεφιά και τη θερμοκρασία να είναι κοντά στους 22 βαθμούς, αρκετά πιο κάτω από τα «40άρια» της Αθήνας.

Ο ρόλος του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην υπόθεση Φώτη Ιωαννίδη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:04 - 12.08.2024

Ο ρόλος του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην υπόθεση Φώτη Ιωαννίδη

Ένας από τους εμβληματικότερους παίκτες στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, έχει άμεση ανάμειξη στις μεταγραφικές υποθέσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών για το Τριφύλλι, λόγω της ακατάσχετης μεταγραφολογίας αλλά και του τραυματισμού στον ώμο που τον πήγε πίσω στην εκκίνηση της σεζόν, είναι ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο διεθνής Έλληνας στράικερ βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και την αναγνωρισιμότητά του να καλπάζει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στο αεροδρόμιο «Σχίπχολ» του Άμστερνταμ, ένας εργαζόμενος (πιθανότατα με καταγωγή από την Πορτογαλία) σταμάτησε εμπρός του και είπε «Ioannidis Sporting» στα αγγλικά, με ενθουσιασμό. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ξαφνιάστηκε και χαμογέλασε στη συνέχεια.

Σαφές ότι το όνομα του Ιωαννίδη έχει ξεφύγει για τα ελληνικά δεδομένα. Οι προτάσεις είναι αρκετές και τα δημοσιεύματα συνεχόμενα. Ο Παναθηναϊκός, έως τώρα, λέει «δεν πωλείται» και μένει να καθίσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, το οποίο, με τα τώρα δεδομένα, λήγει το 2027.

Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί, ίσως, και την επόμενη εβδομάδα μετά τον Άγιαξ, αλλά ως χρονικός ορίζοντας μοιάζει το τέλος του τρέχοντος μήνα.