«Η Γαλατασαράι κατέθεσε πρόταση έξι εκατ. ευρώ για Κωνσταντέλια, την απέρριψε ο ΠΑΟΚ»
i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©Intime

«Η Γαλατασαράι κατέθεσε πρόταση έξι εκατ. ευρώ για Κωνσταντέλια, την απέρριψε ο ΠΑΟΚ»

Κώστας Τόπας 11:18 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 20.08.2024

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, η Γαλατασαράι κατέθεσε πρόταση για τον Γιάννη Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ, ο οποίος απέρριψε την προσφορά.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 2-0 κι ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός παίκτης της ομάδας έδωσε μία απίθανη ασίστ στον Νάρεϊ και ο δεύτερος έκανε το 1-0 με πλασέ.

Η… μανία για τον Κωνσταντέλια συνεχίζεται στο εξωτερικό, με νέα δημοσιεύματα να αναφέρονται στις ομάδες που ορέγονται το «διαμάντι» του ΠΑΟΚ, ψάχνοντας μάλιστα και την τιμή του. Δημοσίευμα από το εξωτερικό θέλει το wonderkid των «ασπρόμαυρων» να βρίσκεται στο στόχαστρο των Τσέλσι, Μπαρτσελόνα και όχι μόνο...

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία και συγκεκριμένα η «fotospor», η Γαλατασαράι κατέθεσε πρόταση ύψους 6.000.000 ευρώ συν 2.000.000 ευρώ σε μπόνους ωστόσο ο ΠΑΟΚ την αρνήθηκε, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να μην επιβεβαιώνει το σενάριο που έχει αναπτυχθεί στη γειτονική χώρα.

«Αποκαλύφθηκε ότι μια μυστική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε για τον Γιάννη Κωνσταντέλια με την Γαλατασαράι, μέσω του μάνατζερ, Αρσέν Ζαχαριάν. Έγινε πρόταση για τον 19χρονο σταρ του ΠΑΟΚ Γιάννη Κωνσταντέλια αλλά έλαβε αρνητική απάντηση. Η Γαλατά είχε συνάντηση με τον ΠΑΟΚ και φέρεται να κατέθεσαν πρόταση που έφτασε τα 6.000.000 + 2.000.000 ευρώ. Η ελληνική ομάδα που βρίσκεται σε συζητήσεις με την Λιντς Γιουνάιτεντ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέρριψε την προσφορά της Γαλατασαράι για τον Κωνσταντέλια. Οι συζητήσεις διακόπηκαν επειδή ο μάνατζερ του Κωνσταντελιά είπε στη Γαλατασαράι: "Ο παίκτης θέλει να παίξει στην Premier League"», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.