Φουλ της έντασης στην προπόνηση της ΑΕΚ μετά από καιρό και οι παίκτες το... απόλαυσαν

ΑΕΚ προπόνηση

i

Προπόνηση της ΑΕΚ

Φουλ της έντασης στην προπόνηση της ΑΕΚ μετά από καιρό και οι παίκτες το... απόλαυσαν

Κώστας Τσίλης 16:22 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 14.08.2024

Μετά από αρκετές εβδομάδες που οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν το επέτρεπαν, ο Αλμέιδα δούλεψε σε φουλ ένταση με τους παίκτες της ΑΕΚ, κάτι που και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να το γουστάρουν πολύ

Είναι γεγονός πως για περισσότερους από έναν λόγους, η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ήταν πολύ ιδιαίτερη. Και όχι επειδή ήταν ανοιχτή για τους εκπροσώπους του Τύπου, που βεβαίως και αυτό έχει την σημασία του. Η ιδιαιτερότητα έχει να κάνει κυρίως με το πρόγραμμα της δουλειάς που έκανε ο Ματίας Αλμέιδα. 

Στην σημερινή προπόνηση ο Αργεντινός τεχνικός ανέβασε στο... μάξιμουμ την ένταση στην δουλειά. Κάτι που είχε να συμβεί πολύ καιρό και οφειλόταν στο γεγονός πως η ΑΕΚ είχε συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Γενικώς όλες οι προπονήσεις του Αλμέιδα, έχουν ένταση. Όμως με τα συνεχόμενα παιχνίδια από Κυριακή σε Τετάρτη και πάλι Κυριακή, ήταν αδύνατον να βάλει τσίτα τα γκάζια. Παρόλο που θα το ήθελε. 

Τώρα που για πρώτη φορά έχει διαθέσιμη μια ολόκληρη εβδομάδα για προπόνηση, ανάμεσα σε δυο παιχνίδια, ο Αλμέιδα ανέβασε στο φουλ την ένταση της δουλειάς. Κάτι που όχι μόνο δεν ζόρισε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αλλά τους "έφτιαξε" και ψυχολογικά. Εξάλλου αυτή την ένταση ο Αλμέιδα την βγάζει πάντα μέσα από παιχνίδια με μπάλα, τα οποία είναι ανταγωνιστικά. Και αυτό είναι κάτι που οι ποδοσφαιριστές το γουστάρουν πολύ. 

Την απόλαυσαν την σημερινή προπόνηση οι κιτρινόμαυροι, ειδικά όταν μπήκε στο τελευταίο της κομμάτι. Εκεί η άσκηση ήταν παιχνίδια με δυο εναντίον δυο και ένας εναντίον ενός σε μικρό χώρο. Και έγινε ένας μικρός... χαμός. Το... ματς ήταν σε φουλ ένταση, ακόμα και με... πέναλτι. Με τον Πάολο Φερνάντες να ξεχωρίζει για κάποια μαγικά που έκανε με την μπάλα στα πόδια,  τον Γκατσίνοβιτς να πανηγυρίζει περισσότερο απ' όλους τα γκολ και τον Άμραμπατ να ζητάει να συνεχίσουν όταν ο Αλμέιδα σφύριξε την λήξη.