Παίκτης εξαφανίστηκε από ιατρικές εξετάσεις και «χάλασε» τη μεταγραφή του σε ομάδα της Premier League

Premier League

Παίκτης εξαφανίστηκε από ιατρικές εξετάσεις και «χάλασε» τη μεταγραφή του σε ομάδα της Premier League

Κώστας Τόπας 13:24 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 04.09.2024

Ομάδα της Premier League, φέρεται να βγήκε εκτός προθεσμίας της μεταγραφικής περιόδου, επειδή ο παίκτης με τον οποίο είχε συμφωνήσει, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια των ιατρικών του εξετάσεων.

Σε έναν ιδανικό κόσμο, οι ιθύνοντες των ποδοσφαιρικών συλλόγων θα ήθελαν να ολοκληρώσουν όλες τις μεταγραφές τους νωρίς, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πολλές συμφωνίες καταλήγουν να γίνονται στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Όταν ο χρόνος είναι λίγο, είναι επιτακτική ανάγκη τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά, ώστε οι συμφωνίες να ολοκληρωθούν πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν και πάνε στραβά. Αλλωστε κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το γεγονός ότι ένα φαξ διέλυσε την προτεινόμενη μετακίνηση του Νταβίντ ντε Χέα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2015;

Αυτή τη φορα, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L'Equipe», η προσπάθεια της Φούλαμ να υπογράψει τον Έρνεστ Νουάμα από τη Λυών απέτυχε την ημέρα της προθεσμίας επειδή ο παίκτης εξαφανίστηκε ξαφνικά, κατά τη διάρκεια των ιατρικών του εξετάσεων.

Ο σύλλογος της Premier League κατέληξε σε συμφωνία 19 εκατομμυρίων ευρώ, με τη γαλλική ομάδα λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και άπαντες στην ομάδα θεωρούσαν ολοκληρωμένη τη μεταγραφή. Οι ιθύνοντες της Φούλαμ, ταξίδεψαν στη Γαλλία για να κάνουν ιατρικές εξετάσεις στον Νουάμα, αλλά όταν έφτασαν εκεί βρήκαν τον 20χρονο σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, ο οποίος ένιωθε ότι τον έδιωχναν από τη Λυών παρά τη θέλησή του.

Ο νεαρός φέρεται να ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων και μάλιστα εξαφανίστηκε στα τελευταία στάδια της διαδικασίας με τον ατζέντη του να μην μπορεί να τον βρει. Στο τέλος η Φούλαμ παραδέχθηκε ότι η συμφωνία κατέρρευσε.

Ο νεαρός επιθετικός κατέγραψε εμφανίστηκε 39 φορές σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν και έπαιξε στους δύο πρώτους αγώνες της Λυών στη Ligue 1, αυτή τη σεζόν πριν εκτυλιχθεί το μεταγραφικό φιάσκο. Σύμφωνα με την L'Equipe, ο Νουάμα αναμένεται να επιστρέψει στη Λυών μετά τη διακοπή, αφού ο σύλλογος θα τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!