H Φραπάρ παραχώρησε ομιλία για τις αλλαγές στη διαιτησία

Η Στεφανί Φραπάρ

H Φραπάρ παραχώρησε ομιλία για τις αλλαγές στη διαιτησία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:21 - 08.09.2024

Ομιλία στην πατρίδα της, Γαλλία, παραχώρησε η Στεφανί Φραπάρ, η οποία αναφέρθηκε στην αλλαγή των κανονισμών του ποδοσφαίρου.

Η εκ των κορυφαίων ρέφερι του γαλλικού ποδοσφαίρου, Στεφανί Φραπάρ, βρέθηκε καλεσμένη της γυναικείας ομάδας της Ντιζόν. Σκοπός αυτής της πρόσκλησης ήταν η ίδια να παραχωρήσει ομιλία, προς τις παίκτριες του συλλόγου της Arkema Première Ligue. Αυτή η ομιλία αφορούσε την ευαισθητοποίηση προς τους διαιτητές αλλά και τις αλλαγές που υπέστη ο χώρος της.

«Η Ντιζόν καλωσόρισε την Αλεξάντρα Κόλιν και τη Στεφανί Φραπάρ στο DFCO Park, με τις δύο να πραγματοποιούν συζήτηση με τις παίκτριες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος Arkema Première Ligue. Συγκεκριμένα, ευαισθητοποίησαν και ενημέρωσαν τις ποδοσφαιρίστριες για τις νέες εξελίξεις σε επίπεδο διαιτησίας. Η DFCO τις ευχαριστεί που ήρθαν!», ανέφερε ο σύλλογος στην ανάρτησή του στο Twitter.

Η Στεφανί Φραπάρ συνεχίζει ακόμα να βρίσκεται στους πίνακες ποδοσφαίρου της γαλλικής διαιτησίας, έχοντας σφυρίξει μάλιστα φέτος και το ντέρμπι ανάμεσα σε Μονακό και Λυών. Επιπλέον, η ίδια έχει βρεθεί και σε έναν αγώνα του UEFA Champions League της σεζόν 2024-25, αναλαμβάνοντας διαιτητής του αγώνα ανάμεσα σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Στρούγκα. Παρόλα αυτά, η Γαλλίδα ρέφερι, μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί σε ματς εθνικού επιπέδου, αφού δεν ορίστηκε σε κάποιο από τα ματς του Nations League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Όσον αφορά την Ελλάδα, η Φραπάρ είναι πιο πολύ γνωστή για την παρουσία της στον περσινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης. Ένα ματς το οποίο ολοκληρώθηκε με την οργή των «κιτρινόμαυρων», η οποία είχε ως αποκορύφωμα την επίθεση που δέχθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Θεόδωρο Καρυπίδη, μετά το τελικό της σφύριγμα.

Αφορμή για όλα αυτά στάθηκαν οι αποφάσεις της στον αγώνα του Πανθεσσαλικού, εκεί όπου η ίδια απέβαλε δύο παίκτες του Άρη. Συγκεκριμένα, στο 61' εκείνου του αγώνα, η ρέφερι έδωσε κόκκινη στον Νταρίντα και 10 λεπτά αργότερα έκανε το ίδιο στον Ζουλ. Νωρίτερα, είχε αποβάλλει και παίκτη του Παναθηναϊκού, με τον Κώτσιρα στο 51ο λεπτό να βλέπει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.