Φρέιρε: Ανέβασε ρυθμό, αλλά…

Φρέιρε

i

© Intime

Φρέιρε: Ανέβασε ρυθμό, αλλά…

Διονύσης Βερβελές 14:38 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 14.08.2024

Ο Αργεντίνος στόπερ θέλει να παίξει στο ντέρμπι των αιωνίων και το προσπαθεί…

Ο Νίκολας Φρέιρε είναι ο αμυντικός που απασχολεί αυτή τη στιγμή τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Αργεντίνος στόπερ, δεν έχει μπει στο 100% με την ομάδα. Το σίγουρο είναι πως θέλει να παίξει, θέλει να είναι στο ντέρμπι των αιωνίων. Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή δεν έχει μπορέσει να προπονηθεί με την ομάδα και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τον Ισπανό προπονητή.

Ο Φρέιρε, είχε μυϊκό τραυματισμό στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας κι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Προχώρησε στην αποκατάστασή του, δούλεψε αρκετά, αλλά και στην προπόνηση της Τετάρτης δεν ακολούθησε φουλ ρυθμό. Και η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις την Δευτέρα…

Θα μπορέσει ο Μαρτίνεθ να του δώσει φανέλα βασικού αν έχει λίγες προπονήσεις με την ομάδα; Σίγουρα, με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών, οι προπονήσεις Πέμπτης, Παρασκευής και Σαββάτου θα είναι αυτές που θα δείξουν και το σχήμα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Κυριακή.

Για τον Φρέιρε, όμως, θα γίνει μίτινγκ ξεκάθαρα και με το ιατρικό τιμ, γιατί υπάρχει μία βασική παράμετρος. Ο Ντόι δεν είναι διαθέσιμος για την Πέμπτη με την Γουέστ Χαμ, λόγω της αποβολής του στην Σερβία. Αν δεν είναι 100% ο Φρέιρε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα ρισκάρει ο Μαρτίνεθ και με μία υποτροπή του και να τον χάσει εκ νέου; Με το πως λειτουργεί ο Ολυμπιακός, κάτι τέτοιο φαίνεται δύσκολο.

Είναι, όμως, ένα ματς που παρουσιάζεται ως χρυσή ευκαιρία για τους Πειραιώτες. Έχουν τη δυνατότητα να νικήσουν τον Παναθηναϊκό και να είναι στο +6 από τους «πράσινους».

Ολυμπιακός: Ουρές έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:01 - 17.10.2023

Ολυμπιακός: Ουρές έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν δημιουργήσει μεγάλες ουρές έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», προκειμένου να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ημέρα με την ημέρα έτσι, θα επανεκτιμάται η κατάσταση του Φρέιρε που ανεβάζει ναι μεν ρυθμό, αλλά αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να υπογράψει με σιγουριά ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Παναθηναϊκό