Συμπαίκτης του Μέσι και επίσημα ο Νικολάς Φρέιρε

Ο Νικολάς Φρέιρε

i

© Inter Miami

Συμπαίκτης του Μέσι και επίσημα ο Νικολάς Φρέιρε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:28 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 14.08.2024

Με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Ίντερ Μαϊάμι είναι ο Νικολάς Φρέιρε, ο οποίος πλέον θα βρίσκεται στο ίδιο ρόστερ με τον Λιονέλ Μέσι.

Συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι με κάθε επισημότητα είναι ο Νικολάς Φρέιρε, ο οποίος και ανακοινώθηκε την Τρίτη (23/1) από την Ίντερ Μαϊάμι. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποκτήθηκε με μορφή δανεισμού από τους Αμερικάνους, ενώ άγνωστο είναι αν υπάρχει οψιόν αγοράς. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ίντερ Μαϊάμι:

«Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοινώνει ότι απέκτησε με δανεισμό τον Αργεντινό αμυντικό, Νικολάς Φρέιρε, από την Πούμας της LIGA MX για τη σεζόν 2024 Major League Soccer (MLS). Ο σέντερ μπακ θα παρέχει πλέον στον σύλλογο μια επιπλέον εμπειρία στην άμυνα, αφού αγωνίστηκε το πρώτο μισό της σεζόν 2023-24 με τον Ολυμπιακό της ελληνικής Super League.

"Ο Νικολάς μας προσφέρει μια ισχυρή αμυντική παρουσία, η οποία ξέρουμε ότι θα δουλέψει σκληρά και θα βοηθήσει στην κυριαρχία της αμυντικής γραμμής", δήλωσε ο Chief Soccer Officer και Sporting Director, Κρις Έντερσον σε πρώτο χρόνο και συνέχισε:  "Έχει σημειώσει επιτυχία σε αρκετές διοργανώσεις υψηλής ποιότητας κατά τη διάρκεια της καριέρας του και είμαστε ενθουσιασμένοι που τον φέρνουμε για να μας βοηθήσει να ανταγωνιστούμε για τίτλους το 2024. Πιστεύουμε ότι η εμπειρία του θα είναι πλεονέκτημα για εμάς."

Ο Γκαστόν Ερναντές δεν προπονήθηκε με τη Σαν Λορέντζο - Τι μένει για να έρθει στον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:18 - 23.01.2024

Ο Γκαστόν Ερναντές δεν προπονήθηκε με τη Σαν Λορέντζο - Τι μένει για να έρθει στον Ολυμπιακό

Δημοσίευμα από τη Λατινική Αμερική υποστηρίζει πως ο Γκαστόν Ερναντές δεν προπονήθηκε με τη Σαν Λορέντζο, αφού ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

"Είμαι πραγματικά περήφανος που κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου και παίζω για έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Ίντερ Μαϊάμι. Ανυπομονώ να γίνω μέλος της ομάδας και να αφοσιωθώ στη δουλειά σκληρά εδώ. Αυτός είναι ένας φιλόδοξος σύλλογος που κάνει μεγάλα όνειρα και είμαι ενθουσιασμένος που θα μας βοηθήσω να ανταγωνιστούμε για τίτλου" δήλωσε ο Φρέιρε.

Ο 29χρονος Φρέιρε εντάσσεται στο κλαμπ έχοντας πάνω από 250 επαγγελματικούς αγώνες στο ενεργητικό του και έχοντας παίξει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του για την Αρχεντίνος Τζούνιορς και την Πούμας. Συγκεκριμένα, έχει κερδίσει τίτλους Campeonato Brasileiro Série A, Copa Ecuador και Argentine Primera Nacional σε όλη την καριέρα του.

Ο Φρέιρε πέρασε πρόσφατα το πρώτο μισό της σεζόν 2023-24 ως δανεικός, παίζοντας στον Ολυμπιακό, πραγματοποιώντας συνολικά εννέα συμμετοχές στην Ελλάδα».