Ζορίστηκε αλλά πήρε σπουδαίο «διπλό» με υπογραφή Βλάχοβιτς η Γιουβέντους

Γιουβέντους - Φροζινόνε

i

©Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images

Ζορίστηκε αλλά πήρε σπουδαίο «διπλό» με υπογραφή Βλάχοβιτς η Γιουβέντους

Πάνος Κορομηλάς • 15:39 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 14.08.2024

Η Γιουβέντους πέρασε από την έδρα της Φροζινόνε με 2-1 και συνεχίζει στο κυνήγι της Ίντερ, μειώνοντας, έστω και προσωρινά, τη διαφορά από τους «νερατζούρι» στον έναν βαθμό.

Δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στη Φροζινόνε, όμως τελικά η Γιουβέντους πήρε ένα πολύτιμο «διπλό» (1-2) και παραμένει για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου. Στο -1 από την Ίντερ η ομάδα του Αλέγκρι έστω και προσωρινά, ενώ από την άλλη Φροζινόνε παραμένει επτά βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Αποφασισμένη να φύγει με το διπλό μπήκε η Γιουβέντους από την αρχή. Στην πρώτη της σημαντική ευκαιρία στο 12ο λεπτό, άνοιξε το σκορ με τον Κενάν Γιλντίζ

Ο 18χρονος Τούρκος επιθετικός, στο ντεμπούτο του ως βασικός με την πρώτη ομάδα, νίκησε τον Τουράτι μετά από μαγική ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή.

Μετά το γκολ, η κατάσταση άλλαξε. Η Φροζινόνε ανέβηκε στο γήπεδο, έγινε πιο απειλητική και πήρε τον την κατοχή της μπάλας.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μοντερίσι, τροφοδότησε τον Μπαέθ από δεξιά, αυτός πάτησε περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Σουλέ και Βλάχοβιτς είχαν στη συνέχεια καλές ευκαιρίες να δώσουν νέο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά ο Τουράτι ήταν εκεί όταν χρειάστηκε.

Ο Σέρβος φορ όμως ήταν αυτός που έδωσε τελικά τη λύση στο 81ο λεπτό. Μετά από ωραία σέντρα του Μακ Κένι, με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-2, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Η ομάδα του Αλέγκρι παραμένει αήττητη για 12ο ματς στη Serie A και πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο ντέρμπι με τη Ρόμα (23/12,21:45).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ