Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Πεπ Γκουαρδιόλα – Πότε είναι ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Πεπ Γκουαρδιόλα – Πότε είναι ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup

Sportal newsroom 09:39 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 14.08.2024

Μετά την κατάκτηση του Champions League από τη Μάντσεστερ Σίτι «κλείδωσε» οριστικά και ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup που τη φετινή σεζόν έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και συγκεκριμένα του Champions League και του Europa League, παράλληλα διαμορφώθηκε και το ζευγάρι του τελικού για το ευρωπαϊκό Super Cup, που φέτος το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στα χρονικά, Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη θα συνθέσουν τους φιναλίστ της εν λόγω διοργάνωσης, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να επιστρέφει στο φαληρικό γήπεδο, καθώς είχε βρεθεί εκεί για τελευταία φορά στις 25 Νοεμβρίου του 2020 για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League.

Σημειώνεται, λοιπόν, ότι η σπουδαία αναμέτρηση έχει οριστεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τις 16 Αυγούστου, σε μια περίοδο που η Αθήνα αναμένεται να είναι… άδεια λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, αλλά και πάλι στο γήπεδο δεν θα πέφτει καρφίτσα, αφού ήδη υπάρχει υψηλότατη ζήτηση και ενδιαφέρον για το ματς.

Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το τρόπαιο του Champions League επικρατώντας 1-0 της Ίντερ στον τελικό της Κωνσταντινούπολης και η Σεβίλλη πήρε στο σπίτι της για ακόμα ένα καλοκαίρι το Europa League, επικρατώντας της Ρόμα στη διαδικασία των πέναλτι.

Tags: