Απίθανα πράγματα στην Τουρκία: Ο Μουσλέρα έπαθε… Μόρις με εν ψυχρώ κλωτσιά στον Βιρζίνιους - Κλωτσοπατινάδα και ρίψη μπουκαλιών (vids)
i

© PrtScr

Απίθανα πράγματα στην Τουρκία: Ο Μουσλέρα έπαθε… Μόρις με εν ψυχρώ κλωτσιά στον Βιρζίνιους - Κλωτσοπατινάδα και ρίψη μπουκαλιών (vids)

Sportal newsroom 00:04 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:13 - 28.08.2024

Η Γιουνγκ Μπόις βρήκε το γκολ που «κλείδωσε» την πρόκριση στο League Stage του Champions League και ο Μουσλέρα «ντύθηκε» Μόρις.

Η Γαλατάσαραϊ πίεσε ασφυκτικά για το γκολ που θα την κρατούσε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, όμως δεν το βρήκε και «πληγώθηκε» στο φινάλε.

Η Γιουνγκ Μπόις βγήκε εξαιρετικά στην αντεπίθεση στο 87ο λεπτό και ο Βιρζίνιους από θέση τετ α τετ εκτέλεσε υποδειγματικά για το 1-0. Μετά την επίτευξη του τέρματος, ο τερματοφύλακας των Τούρκων, Φερνάντο Μουσλέρα, ξέσπασε για τους έντονους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων και μιμήθηκε τον πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού, Μόρις, ο οποίος με μία εν ψυχρώ κλωτσιά επιτέθηκε στον Τζόρτζεβιτς σε έναν παλαιότερο ντέρμπι «αιωνίων».

Από τη μεριά του, ο πολύπειρος Ουρουγουανός γκολκίπερ «όρμηξε» στον σκόρερ της αναμέτρησης κι έπειτα ακολούθησε ο κακός χαμός.

Θυμηθείτε το περιστατικό με τον Τζόρτζεβιτς:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!