Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ασταμάτητη η Γαλατά στις μεταγραφές, κλείνει και τον Ζαλέφσκι
i

© Imago

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ασταμάτητη η Γαλατά στις μεταγραφές, κλείνει και τον Ζαλέφσκι

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:33 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 10.09.2024

Η Γαλατά ήρθε σε συμφωνία με τον Νικόλα Ζαλέφσκι, λίγες εβδομάδες πριν τη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί η Γαλατασαράι να μην κατάφερε να προκριθεί στο League Stage του Champions League, όμως είναι αρκετά δραστήρια στο μεταγραφικό κομμάτι. Πέρα από τις πωλήσεις, οι Τούρκοι έχουν προχωρήσει και σε σπουδαίες αγορές, με αυτήν του Νικόλα Ζαλέφσκι να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Ο 22χρονος ταλαντούχος εξτρέμ της Ρόμα, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025, θέλει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του κι όπως όλα δείχνουν θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος φαίνεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Τούρκους, οι οποίοι του δίνουν συμβόλαιο έως το 2028. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ρόμα, ο Ζαλέφσκι έχει μετρήσει 109 συμμετοχές, με απολογισμό 2 γκολ και 7 ασίστ. Πρόκειται για έναν διεθνή Πολωνό ποδοσφαιριστή, με συμμετοχές στο πρόσφατο Euro 2024.

Η Γαλατασαράι πούλησε τον Ακτούρκογλου στην Μπενφίκα κι έβαλε στα ταμεία της 11 εκατ. ευρώ

Όσον αφορά στις πωλήσεις, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ είδε έναν παίκτη να αποχωρεί από το ρόστερ της. Ο λόγος γίνεται για τον Κερέμ Ακτούρκογλου που έγινε συμπαίκτης με τον δικό μας Βαγγέλη Παυλίδη.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος μετράει 34 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Τουρκίας, αποχώρησε από τη Γαλατά έπειτα από μία τετραετία κι αποκτήθηκε από την Μπενφίκα έναντι 11 εκατ. ευρώ.