Διαιτητής από το πάνω «ράφι» στο Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ

i

©Intime

Διαιτητής από το πάνω «ράφι» στο Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:52 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 23.09.2024

O Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντες θα διευθύνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Βόλου εκτός έδρας με 4-1 κι επέστρεψε στις νίκες παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο στο Πανθεσσαλικό. Τώρα οι Θεσσαλονικείς στρέφουν την προσοχή τους στην πρώτη τους ευρωπαϊκή μάχη για τη League Phase του Europa League, κόντρα στην Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Τετάρτης (25/09, 22:00)

Για την εν λόγω αναμέτρηση, η UEFA όρισε τον Ισπανό Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντες. Ο 41χρονος που είναι γεννημένος στα Κανάρια Νησιά θα έχει βοηθούς του, τους Χοσέ Ναράνχο και Ντιέγκο Σαντσες Ρόχο, ενώ 4ος θα είναι ο Χοσέ Λουίς Μουνουέρα, όλοι συμπατριώτες του.

Ευχάριστα νέα για Λουτσέσκου: Προπονήθηκε και υπολογίζεται ο Ζίβκοβιτς ενόψει Γαλατασαράι
EUROPA LEAGUE

12:47 - 23.09.2024

Ευχάριστα νέα για Λουτσέσκου: Προπονήθηκε και υπολογίζεται ο Ζίβκοβιτς ενόψει Γαλατασαράι

O Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο ισχίο, προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ στο Europa League με την Γαλατασαράι.

Στο VAR, επίσης, θα είναι ισπανική ομάδα, με πρώτο τον Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε και βοηθό του, τον Γκιγιέρμο Κουάρδα.

Με 219 παιχνίδια στη La Liga στο παλμαρέ του, ο Ερνάντες θεωρείται όχι άδικα ένας από τους πιο έμπειρους διαιτητές στην Ισπανία και φέτος έχει διευθύνει συνολικά πέντε ματς, ένα για τα προκριματικά του Champions League (Μίντιλαντ – Σλοβαν Μπρατισλάβας 1-1), ένα για το νέο Champions League (Γιουβέντους – Αϊντχόβεν 3-1) και τρία για το ισπανικό πρωτάθλημα (Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ράγιο 1-2, Μπιλμπάο – Ατλέτικο 0-1 και Βαλένθια – Τζιρόνα 2-0).

Να σημειωθεί ότι για τον ΠΑΟΚ, υπήρξαν ευχάριστα νέα από την πρωινή προπόνηση, ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη με τη Γαλατασαράι (25/9, 22:00). Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να παίρνει μέρος κανονικά στο πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς.

Από την άλλη, οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία και δούλεψαν στο γυμναστήριο και την πισίνα.