Επίσημο το sold out στο Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ

Φίλοι της Γαλατά

i

© Imago

Επίσημο το sold out στο Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:04 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 24.09.2024

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει την πρώτη του ευρωπαϊκή «μάχη» στο League Stage του Europa League, σε ένα γήπεδο που δεν θα πέφτει... καρφίτσα.

Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του το διπλό στο Πανθεσσαλικό και στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα του League Stage του Europa League. Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, ο Δικέφαλος θα τεθεί αντιμέτωπος εκτός έδρας με τη Γαλατάσαραϊ (25/9, 22:00), με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα γήπεδο «καμίνι».

Οπαδοί της Παρτίζαν έκαναν «ντου» στα αποδυτήρια μετά την τεσσάρα από τον Ερυθρό Αστέρα και χτύπησαν τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς!
REST OF THE WORLD

22:37 - 23.09.2024

Οπαδοί της Παρτίζαν έκαναν «ντου» στα αποδυτήρια μετά την τεσσάρα από τον Ερυθρό Αστέρα και χτύπησαν τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς!

Εφιάλτης για την Παρτίζαν και τον τεχνικό της, πρώην του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Μπούκαραν στα αποδυτήρια μετά την τεσσάρα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η ομάδα της Τουρκίας, όλα τα εισιτήρια έγιναν... καπνός κι έτσι το «RAMS Park» των 52.600 θέσεων θα είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Να θυμίσουμε πως το «παρών» θα δώσουν και 2.400 φίλοι του ΠΑΟΚ, που θα στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια του Ράζβαν Λουτσέσκου και των παικτών του.

Ο Ικάρντι προπονήθηκε και υπολογίζεται για τον ΠΑΟΚ, εκτός ο Ζίγες

Η Γαλατασαράι ολοκλήρωσε την προτελευταία προπόνησή της πριν την πρεμιέρα στο Europa League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος θα έχει απέναντί του, σπουδαίους παίκτες όπως ο Οσίμεν, ο Μέρτενς, ο Σάρα και ο Τορέιρα στα χαφ. Από την ενημέρωση της τουρκικής ομάδας προκύπτει ότι στη διάθεση του τεχνικού Οκάν Μπουρούκ θα είναι ο Αργεντινός σούπερ σταρ Μάουρο Ικάρντι. Αντίθετα, εκτός θα είναι ο Μαροκινός Ζίγες, ο οποίος έκανε θεραπεία. Η Γαλατά θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία της για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μπουρούκ θα δώσει και συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά στο αντίπαλο «στρατόπεδο», ευχάριστα ήταν τα νέα από τη χθεσινή προπόνηση (23/9), με τον Ρουμάνο τεχνικό να βλέπει τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να παίρνει μέρος κανονικά στο πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς. Από την άλλη, οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία και δούλεψαν στο γυμναστήριο και την πισίνα.