Χαμός πριν το Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ: Η ανάρτηση του Δικεφάλου που προκάλεσε την... έκρηξη των Τούρκων!

Χαμός πριν το Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ: Η ανάρτηση του Δικεφάλου που προκάλεσε την... έκρηξη των Τούρκων!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:11 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 25.09.2024

Τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών της Γαλατασαράι προκάλεσε μία ανάρτηση που έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εν όψει της αναμέτρησης στην Πόλη για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Ώρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος του βορρά έχει μία δύσκολη αποστολή στην Κωνσταντινούπολη και αυτή ονομάζεται Γαλατασαράι, με την οποία θα βρεθεί αντιμέτωπος το βράδυ της Τετάρτης (25/9, 22:00) για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Λίγες ώρες απομένουν για τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης και από το πουθενά προέκυψε ένας κακός χαμός, με τους οπαδούς της Γαλατά να γίνονται έξαλλοι. Το θετικό είναι πως αυτός ο χαμός ήταν διαδικτυακός, με την ένταση να προκύπτει στα social media και όχι από κοντά, καθώς υπενθυμίζεται ότι στην Πόλη θα είναι και οπαδοί του Δικεφάλου του βορρά.

Ποιος είναι ο λόγος, όμως, που οι Τούρκοι έγιναν έξω φρενών; Μία ανάρτηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με λεζάντα με ένα βίντεο από το ταξίδι της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη και λεζάντα «Road to Constantinople!». Η λεζάντα ήταν αυτή που εξόργισε τους οπαδούς της Γαλατασαράι.

Και αυτό γιατί στην Τουρκία την Κωνσταντινούπολη τη λένε «Istanbul». Έτσι, πολλοί Τούρκοι φίλοι της Γαλατά έκαναν σφοδρή επίθεση στον εν λόγω ποστάρισμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός στα σχόλια ανάμεσα σε εκείνους και τους οπαδούς του Δικεφάλου του βορρά.

Μάλιστα, το εν λόγω ποστάρισμα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ σχολιάστηκε αρνητικά και από αρκετά τουρκικά ΜΜΕ, σε δημοσιεύματα με τίτλους τύπου «Σκανδαλώδης ανάρτηση από την ελληνική ομάδα, ώρες πριν τον αγώνα Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ».

Κάτι καθόλου ευχάριστο λίγες ώρες πριν από ένα παιχνίδι, στο οποίο θα δώσουν το παρών οι οπαδοί και των δύο ομάδων και δεν χρειάζεται να δημιουργείται... κλίμα.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: