Το ξέσπασμα στο γκολ του «Ντέλια» και το χειροκρότημα στο φινάλε: Η παρακάμερα του Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ (vid)

Παίκτες του ΠΑΟΚ

i

© Intime

Το ξέσπασμα στο γκολ του «Ντέλια» και το χειροκρότημα στο φινάλε: Η παρακάμερα του Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:36 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:36 - 26.09.2024

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γαλατάσαραϊ στην Πόλη.

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε στην Πόλη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του League Stage του Europa League, όμως δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του. Η Γαλατά εκμεταλλεύτηκε την αστείρευτη ποιότητα του ρόστερ της και πήρε τη νίκη (3-1), ενώ ο Δικέφαλος το μόνο που κατάφερε ήταν να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Γιάννη Κωνσταντέλια στο 67ο λεπτό, το οποίο όμως δεν αποτέλεσε αρκετό.

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την αναμέτρηση στο «RAMS Park», η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσιοποίησε την παρακάμερα, από την οποία ξεχωρίζουν το ξέσπασμα του πάγκου αλλά και της κερκίδας στο τέρμα του Έλληνα μεσοεπιθετικού, αλλά και το χειροκρότημα στο φινάλε παρά το αποτέλεσμα.

Γιόνι Ότο στο Sportal: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά...»

Ο Ισπανός μπακ μίλησε στο Sportal για την ήττα στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του θα έπρεπε να πιστέψει νωρίτερα ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του παιχνιδιού:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Στην αρχή μας έβαλαν δύσκολα, μας πίεσαν και προσπάθησαν να γεμίσουν την περιοχή μας με αρκετούς παίκτες. Καταφέραμε κι ανταπεξήλθαμε και θεωρώ ότι παίξαμε καλύτερα από τη στιγμή που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ παίξαμε καλύτερα, ανεβάσαμε την πίεση μας ψηλά και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Τώρα δεν ξέρω αν θα αξίζαμε κάτι από το παιχνίδι, ίσως μια ισοπαλία ή ακόμα και τη νίκη. Είναι κρίμα το τελικό αποτέλεσμα, γιατί μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και πιστεύω ότι θα γίνει στο μέλλον».

Για το αν ασπάζεται την άποψη του Ράζβαν Λουτσέσκου ότι το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό στην Τούμπα:

«Φυσικά, πάντα προτιμούμε να παίζουμε στο σπίτι μας, με τον κόσμο μας. Θα θέλαμε να παίζουμε όλα τα παιχνίδια μας στην Τούμπα. Εδώ είναι ένα γήπεδο πολύ δύσκολο με μεγάλη πίεση από τους αντίπαλους οπαδούς που ωθεί την ομάδα τους. Εμείς όμως ήρθαμε εδώ και τους αντιμετωπίσαμε στα ίσια, παίξαμε καλά και δώσαμε πολλές μάχες. Ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε παραπάνω από αυτό το παιχνίδι, το παλέψαμε και δώσαμε ότι είχαμε. Αν είχαμε στο μυαλό μας από την αρχή ότι μπορούσαμε να πάρουμε παραπάνω πράγματα από το παιχνίδι ίσως να τα καταφέρναμε, γιατί είμαστε μια ομάδα με αρκετή ποιότητα, και μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα σήμερα».

Για το αν αφήνει κάποιο κέρδος αυτή η αναμέτρηση, παρά την ήττα από τη Γαλατασαράι:

«Νομίζω ότι σίγουρα κερδίσαμε σε αυτοπεποίθηση. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας που μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μας βοηθάει το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι. Πιστεύω όμως ότι αν είχαμε μπει πιστεύοντας ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα, θα είχαμε κερδίσει. Αλλά συνεχίζουμε για τις αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας».