Με Οσίμεν η ενδεκάδα της Γαλατασαράι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με Οσίμεν η ενδεκάδα της Γαλατασαράι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 20:50 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 25.09.2024

Δείτε τις επιλογές του Οκάν Μπουρούκ όσον αφορά το αρχικό σχήμα της Γαλατασαράι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της πρεμιέρας του League Phase του Europa League.

Γαλατασαράι και ΠΑΟΚ θα «κονταροχτυπηθούν» το βράδυ της Πέμπτης (25/09, 22:00) στο «Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom» της Κωνσταντινούπολης για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης στην Πόλη έγιναν γνωστές οι επιλογές του Οκάν Μπουρούκ όσον αφορά το αρχικό σχήμα της Γαλατά και παρότι πολλοί περίμεναν τον Οσίμεν να μένει στον πάγκο και τον Μπατσουαγί να ξεκινά βασικός, ο Νιγηριανός βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα.

Χαμός πριν το Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ: Η ανάρτηση του Δικεφάλου που προκάλεσε την... έκρηξη των Τούρκων!
EUROPA LEAGUE

18:11 - 25.09.2024

Χαμός πριν το Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ: Η ανάρτηση του Δικεφάλου που προκάλεσε την... έκρηξη των Τούρκων!

Τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών της Γαλατασαράι προκάλεσε μία ανάρτηση που έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εν όψει της αναμέτρησης στην Πόλη για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Γκιουνάι, με τους Αϊχάν, Σάντσες, Μπαρντακτσί και Τζέικομπς να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σάρα και Τορέιρα θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Γιλμάζ (δεξιά) και Ακγκιούν (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Οσίμεν, με τον Μέρτενς από πίσω του.

Η ενδεκάδα της Γαλατασαράι: Γκιουνάι, Αϊχάν, Σάντσες, Μπαρντακτσί, Τζέικομπς, Σάρα, Τορέιρα, Γιλμάζ, Ακγκιούν, Μέρτενς, Οσίμεν.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Ότο, Κεντζιόρα, Κόλεϊ και Μπάμπα. Οζντόεφ και Καμαρά θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Τάισον, Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς. Ο Τσάλοφ είναι ο ποδοσφαιριστής που επιλέχτηκε για την αιχμή του δόρατος.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα, Οζντόεφ, Καμαρά, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τσάλοφ.