Ο κόσμος του ΠΑΟΚ χειροκρότησε τους παίκτες του Λουτσέσκου μετά την ήττα (gallery/vid)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το ματς με τη Γαλατά

i

© Intime

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ χειροκρότησε τους παίκτες του Λουτσέσκου μετά την ήττα (gallery/vid)

Ο ΠΑΟΚ έκανε υπερπροσπάθεια στην Πόλη και ο κόσμος που έδωσε το «παρών» στη γειτονική χώρα το αναγνώρισε αυτό.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε μεγάλη «μάχη» στην Τουρκία και πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ποιότητα της Γαλατά ωστόσο έπαιξε καθοριστικό ρόλο κι έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους στο League Stage του Europa League, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.

Μετά τη λήξη του ματς, οι περίπου 2.500 φίλοι του Δικεφάλου που έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες αναγνώρισαν την υπερπροσπάθεια των παικτών του Λουτσέσκου και τους χειροκρότησαν, με το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού να τους «ευχαριστεί» για το ταξίδι.

Λουτσέσκου: «Σε αυτά τα παιχνίδια, σε αυτό το επίπεδο και σε αυτήν την ένταση, πρέπει να σκοράρεις στις ευκαιρίες σου» 

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου κλήθηκε να μιλήσει για την εικόνα των παικτών του, ενώ έκανε λόγο για... φθηνά λάθη στα δύο από τα τρία γκολ.

«Σε αυτά τα παιχνίδια, σε αυτό το επίπεδο και σε αυτήν την ένταση, πρέπει να σκοράρεις στις ευκαιρίες σου. Σε αυτό δεν πήγαμε καλά. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία με Κωνσταντέλια. Επίσης ίσως ήμασταν λίγο επηρεασμένοι από την ατμόσφαιρα, θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα την μπάλα. Ακόμη δεχθήκαμε δύο γκολ αφελή, το πρώτο και το τρίτο. Θα μπορούσαμε να είχαμε ελέγξει καλύτερα την κατάσταση. Φεύγω από το γήπεδο με την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.