Οπαδοί της Γαλατασαράι περίμεναν τα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ για να πετάξουν πέτρες
i

©hooligans_cz

Οπαδοί της Γαλατασαράι περίμεναν τα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ για να πετάξουν πέτρες

Κώστας Τόπας 12:04 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 26.09.2024

Οπαδοί της Γαλατασαράι έστησαν ενέδρα στα πούλμαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Κωνσταντινούπολη, δίχως ωστόσο να πετυχαίνουν τον σκοπό τους.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε μεγάλη «μάχη» στην Τουρκία και πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ποιότητα της Γαλατασαράι ωστόσο έπαιξε καθοριστικό ρόλο κι έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους στο League Stage του Europa League, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπως αποκάλυψε η σελίδα «hooligans.cz» που ασχολείται με θέματα που αφορούν την άσχημη πλευρά του οπαδικού κινήματος, οπαδοί της Γαλατασαράι είχαν στήσει ενέδρα σε αυτούς του ΠΑΟΚ, χωρίς ευτυχώς να πετύχουν τον σκοπό τους.

Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία, οπαδοί της τουρκικής ομάδας περίμεναν τα πούλμαν των φίλων του «Δικεφάλου του Βορρά» και συγκεκριμένα σε ένα σημείο της διαδρομής απ' όπου υποτίθεται θα περνούσαν, έχοντας στα χέρια τους τεράστιες πέτρες, προκειμένου να ξεκινήσουν την επίθεση στους οπαδούς των «ασπρόμαυρων».

Υπενθυμίζουμε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με περισσότερα από 40 πούλμαν ταξίδεψαν για την Κωνσταντινούπολη, για το ματς με τη Γαλατασαράι, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Europa League. Κατά την μετάβασή τους στο «RAMS Park», οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» αντίκρισαν ένα προκλητικό πανό.

«Από το 1453» έγραφε αυτό που σήκωσαν εκτός γηπέδου οι οπαδοί των γηπεδούχων και αναφέρονται φυσικά στη χρονολογία της άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Ο Δικέφαλος στα επίσημα πήρε ορισμένα εισιτήρια κι εκεί βρίσκονται περίπου 100 οπαδοί του. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ και της Γαλατά, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα social media λογομάχησαν κι επενέβη η αστυνομία.

Σε βίντεο Τούρκων εμφανίζεται κι ένας άνδρας ν' απομακρύνεται από το γήπεδο από δύο αστυνομικούς και αναφέρεται ότι είναι φίλος του Δικεφάλου.