Ρεκόρ προσέλευσης στο Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ: Πόσα εισιτήρια κόπηκαν

Οπαδοί στο Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ

i

©Intime

Ρεκόρ προσέλευσης στο Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ: Πόσα εισιτήρια κόπηκαν

Κώστας Τόπας 10:18 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 27.09.2024

Στο Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στο Rams Park «Cehennem» (κόλαση) παρευρέθηκαν 50.700 οπαδοί. Αριθμός που αποτέλεσε ρεκόρ.

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε στην Πόλη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του League Stage του Europa League, όμως δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του. Η Γαλατά εκμεταλλεύτηκε την αστείρευτη ποιότητα του ρόστερ της και πήρε τη νίκη (3-1), ενώ ο Δικέφαλος το μόνο που κατάφερε ήταν να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Γιάννη Κωνσταντέλια στο 67ο λεπτό, το οποίο όμως δεν αποτέλεσε αρκετό.

Η αναμέτρηση στο «RAMS Park» ανήκει στο παρελθόν και πλέον σειρά παίρνει η «μάχη» με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Αυτή θα διεξαχθεί στην Τούμπα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, την επόμενη Πέμπτη (3/10, 22:00).

Πάντως, η σπουδαία πρεμιέρα στην ανανεωμένη ευρωπαϊκή διοργάνωση βρέθηκε στο επίκεντρο της γειτονικής χώρας, καθώς η τηλεθέαση άγγιξε το 50%. Συγκεκριμένα, περίπου ένας στους δύο Τούρκους και συγκεκριμένο το 48,26% κάθισε μπροστά από την τηλεόραση Τετάρτη (25/09) βράδυ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Αξιο αναφοράς μάλιστα είναι ακόμη ένα ρεκόρ που σημειώθηκε στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, το Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ βρίσκεται στη λίστα με τα γήπεδα που είχαν την μεγαλύτερη προσέλευση τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League. Σύμφωνα με το «Football Meets Data», 50.700 οπαδοί παρευρέθηκαν στο γήπεδο της τουρκικής ομάδας για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα.

Η χωρητικότητά του είναι 53.798 θέσεων, γεγονός που το καθιστά το μεγαλύτερο ιδιωτικό γήπεδο που χρησιμοποιείται από σύλλογο στην Τουρκία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αποκαλούν το Rams Park «Cehennem» (κόλαση). Το ρεκόρ θεατών του γηπέδου (53.775) στις 19.05.2024 στο παιχνίδι του Champions League μεταξύ της Γαλατασαράι και της Μπάγερν Μονάχου.