Στον δρόμο για την Πόλη οι φίλοι του ΠΑΟΚ - Πήρε όλες τις σημαίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας η αστυνομία! (pics/vid)

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ στον δρόμο για την Πόλη

i

© PrtScr

Στον δρόμο για την Πόλη οι φίλοι του ΠΑΟΚ - Πήρε όλες τις σημαίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας η αστυνομία! (pics/vid)

Μάνος Τσαλγατίδης 18:50 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 25.09.2024

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ κινούνται σε ρυθμούς Γαλατά λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στο «RAMS Park».

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μία μεγάλη «μάχη» και δεν θα είναι μόνος του. Στην αναμέτρηση του «RAMS Park» κόντρα στη Γαλατάσαραϊ για την 1η αγωνιστική του League Stage του Europa League (25/9, 22:00), περίπου 2.500 φίλοι του Δικεφάλου θα δώσουν το «παρών» και θα στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια του Ράζβαν Λουτσέσκου και των παικτών του.

Χαμός πριν το Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ: Η ανάρτηση του Δικεφάλου που προκάλεσε την... έκρηξη των Τούρκων!
EUROPA LEAGUE

18:11 - 25.09.2024

Χαμός πριν το Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ: Η ανάρτηση του Δικεφάλου που προκάλεσε την... έκρηξη των Τούρκων!

Τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών της Γαλατασαράι προκάλεσε μία ανάρτηση που έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εν όψει της αναμέτρησης στην Πόλη για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Όπως έγινε γνωστό, πάνω από 40 πούλμαν βρίσκονται στον δρόμο για την Πόλη, ενώ αρκετοί από τους οπαδούς έχουν φτάσει ήδη στη γειτονική χώρα και στήνουν το δικό τους «πάρτι» με συνθήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον πρώτο έλεγχο της τουρκικής αστυνομίας κατασχέθηκαν όλες οι σημαίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας που είχαν μαζί τους οι επιβάτες.

«Οι εκδρομείς που θα ταξιδέψουν με λεωφορεία από την Ελλάδα, θα πρέπει να βρίσκονται μέχρι τις 14:00 την Τετάρτη (25.09) στα Ύψαλα, προκειμένου να φτάσουν στο δεύτερο σημείο ελέγχου στην περιοχή Σίλιβρι, όπου από εκεί το τελευταίο λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 17:00 για το γήπεδο.

Οι φίλοι του Δικεφάλου θα πρέπει να γνωρίζουν πως στα χερσαία σύνορα πραγματοποιούνται έλεγχοι τύπου αεροδρομίου, που είναι ιδιαίτερα χρονοβόροι.Οι εκδρομείς που θα μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη με ιδιωτικά οχήματα θα πρέπει να εξασφαλίσουν πάρκινγκ για το όχημα τους και στη συνέχεια να μεταβούν στην πλατεία Σουλταναχμέτ, από όπου θα αναχωρήσουν με δημοτικά λεωφορεία για το γήπεδο στις 18:30.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ στον δρόμο για την Πόλη © PrtScr

Στους κατόχους εισιτηρίων 1st Class θα έρθει email, στην διεύθυνση που δήλωσαν κατά την αγορά του εισιτηρίου, με ειδικές οδηγίες», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ενημέρωσή της.