Όσιμεν, Ικάρντι ή Μπατσουαγί: Ποιος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης στο Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ;

Ικάρντι

i

© Imago

Όσιμεν, Ικάρντι ή Μπατσουαγί: Ποιος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης στο Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ;

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:02 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 24.09.2024

Τα πλάνα του Οκάν Μπουρούκ ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ και οι φήμες για... έκπληξη στην ενδεκάδα.

Η Γαλατάσαραϊ είναι ασταμάτητη στο πρωτάθλημα, προέρχεται από το μεγάλο διπλό στην έδρα της Φενέρ και πλέον μπροστά της έχει μία ευρωπαϊκή «μάχη», την πρώτη στο League Stage του Europa League.

Η ομάδα της Τουρκίας θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη (25/9, 22:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της νέας διοργάνωσης. Όσον αφορά στους γηπεδούχους, η προετοιμασία τους έχει μπει στην τελική ευθεία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να εστιάζουν στα πλάνα του Οκάν Μπουρούκ.

Μάλιστα, οι Τούρκοι κάνουν λόγο για μία έκπληξη που ετοιμάζει ο τεχνικός της Γαλατά στη θέση του φορ. Φανέλα βασικού διεκδικούν τρεις αστέρες, οι Ικάρντι, Όσιμεν και Μπατσουαγί, με τον τελευταίο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Ο πρώην επιθετικός της Νάπολι αναμένεται να κάτσει στον πάγκο και να πάρει ανάσες, ενώ ο Αργεντίνος έχοντας χάσει σημαντικές προπονήσεις τις τελευταίες μέρες, όπως όλα δείχνουν θα περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο εκτός απροόπτου.

«Πρέπει να δείξουμε πειθαρχία και σοβαρότητα. Το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε ανήκει στο παρελθόν. Η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική για εμάς και πρέπει να προχωρήσουμε. Η αρχή είναι πολύ σημαντική και πρέπει να δώσουμε το 100% κόντρα στον ΠΑΟΚ», σημείωσε ο Μπουρούκ στους παίκτες του.

Επίσημο το sold out στο Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ

Όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η ομάδα της Τουρκίας, όλα τα εισιτήρια έγιναν... καπνός κι έτσι το «RAMS Park» των 52.600 θέσεων θα είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Να θυμίσουμε πως το «παρών» θα δώσουν και 2.400 φίλοι του ΠΑΟΚ, που θα στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια του Ράζβαν Λουτσέσκου και των παικτών του.