Ο Μάνος Τσαλγατίδης από την Κωνσταντινούπολη: «Ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει στο τρανζίσιον, στόχος να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα»

Ο Μάνος Τσαλγατίδης από την Κωνσταντινούπολη: «Ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει στο τρανζίσιον, στόχος να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα»

Sportal newsroom 21:32 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:33 - 24.09.2024

Το σχόλιο του Μάνου Τσαλγατίδη από την Κωνσταντινούπολη για το ερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι στο πλαίσιο της πρεμιέρας του League Phase του Europa League.

Ώρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ! Οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι στο πλαίσιο της πρεμιέρας της League Phase του Europa League (25/09, 22:00).

Την Τρίτη (24/09) οι παίκτες του Δικεφάλου του βορρά ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την τουρκική ομάδα με πρωινή προπόνηση, λίγο αργότερα έγινε γνωστή η ασπρόμαυρη αποστολή, ενώ το απόγευμα έφτασε στην Πόλη.

Στην Πόλη για τη δύσκολη αναμέτρηση του Δικεφάλου του βορρά με την τουρκική ομάδα βρίσκεται και ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Μάνος Τσαλγατίδης, ο οποίος έκανε ένα σχόλιο σχετικά με το τι αναμένεται να δούμε αύριο.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς θα χτυπήσουν στο τρανζίσιον, καθώς δύσκολα θα έχουν εκείνοι την κατοχή, ενώ σημείωσε πως στόχος είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και όχι να προσφέρει θέαμα η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: