Θα δώσουν το «παρών» οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην έδρα της Γαλατάσαραϊ;

Οπαδοί ΠΑΟΚ

i

© Intime

Θα δώσουν το «παρών» οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην έδρα της Γαλατάσαραϊ;

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:45 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 16.09.2024

Το ζήτημα παρουσίας φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο «Rams Park» ενόψει του ματς με τη Γαλατά και η... αναμονή.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται σιγά-σιγά για το ντεμπούτο του στο League Stage του Europa League, έχοντας μπροστά του μία μεγάλη και δύσκολη «μάχη» στην Τουρκία. Οι Θεσσαλονικείς θα κοντραριστούν εκτός έδρας με τη Γαλατά στις 25 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα δώσουν το «παρών» στις εξέδρες και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα παρθεί μία οριστική απόφαση.

Οι άνθρωποι ασφαλείας του Δικεφάλου και του τουρκικού συλλόγου είχαν τις προηγούμενες ημέρες συνάντηση μαζί και με τους εκπροσώπους της αστυνομίας των δύο χωρών κι έθεσαν επί τάπητος το ζήτημα παρουσίας φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο «Rams Park».

Οι δύο πλευρές δεν ήταν αρνητικές στο ενδεχόμενο αυτό, ωστόσο πρώτα θα πρέπει να διευθετηθούν κάποια ζητήματα που αφορούν τους λόγους ασφαλείας.

Αμφίβολος ο Ζίγες ενόψει του Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ

Όσον αφορά στα αγωνιστικά νέα της αντιπάλου του Δικεφάλου, ο Χακίμ Ζίγες επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με το Μαρόκο με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο.

Σύμφωνα με τις αναφορές των Τούρκων, αναμένεται να λείψει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Πριν την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ελλάδας, η Γαλατά έχει μπροστά τις δύο «μάχες» πρωταθλήματος. Στις 17 Σεπτεμβρίου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Γκαζιαντέπ και τέσσερις μέρες αργότερα (21/9) με τη Φενέρ. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο Ζίγες προλάβει να είναι διαθέσιμος κόντρα στο σύνολο του Λουτσέσκου.