Που θα δείτε το μεγάλο ματς της Εθνικής με τη Γαλλία και τη «μάχη» του Τσιτσιπά

Εθνική Ελλάδας

i

Εθνική Ελλάδας/ ©Intime

Που θα δείτε το μεγάλο ματς της Εθνικής με τη Γαλλία και τη «μάχη» του Τσιτσιπά

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:07 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 14.08.2024

Από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Δευτέρας ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024 αλλά και ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Γκρεγκουάρ Μπαρέρ στο 500άρι τουρνουά του Χάλε.

H Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το βράδυ της Δευτέρας (19/6, 21:45) την Εθνική Γαλλίας στο «Σταντ ντε Φρανς» στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από τον Alpha και τη Novasports Prime. 

Το ματς είναι πολύ κρίσιμο κι η πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές του Γκοστάβο Πογέτ είναι μεγάλη. Η «γαλανόλευκη» θυμίζουμε πως επικράτησε της Ιρλανδίας (2-1) την περασμένη Παρασκευή (16/6) στο πρώτο επίσημο της ματς στην «Opap Arena» φθάνοντας τις δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στον όμιλο.

Οι «τρικολόρ» είναι το απόλυτο φαβορί στον όμιλο και ήδη έχουν κάνει το 3 στα 3. Η Εθνική Ελλάδας έχει στόχο την απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας και κόντρα στους «μπλε» θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. 

«Παίζουμε με μία από τις δύο μεγάλες ομάδες του κόσμου μαζί με την Αργεντινή. Θα πρέπει η απόδοση της Ελλάδας να είναι όσο καλύτερη γίνεται. Να είμαστε στο κορυφαίο επίπεδο. Δεν ερχόμαστε μόνο να αμυνθούμε. Θέλουμε να παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε. Θέλουμε να επιτεθούμε.

Παίζει ρόλο και η φυσική κατάσταση και η ψυχολογία. Ξέρουμε ότι παίζουν στα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα και πρέπει να έχουμε εξαιρετική κατάσταση για το ματς. Δεν είναι μόνο ο Εμπαπέ, συνολικά θα πρέπει η ομάδα να έχει λύσεις για όλους τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας», δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Γκουστάβο Πογέτ. 

Ο αγώνας του Τσιτσιπά

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις από τον 1ο γύρο ως No2 του ταμπλό, θα τεθεί αντιμέτωπος τον 29χρονο Νο58 του κόσμου, Γκρεγκουάρ Μπαρέρ στο 500άρι τουρνουά του Χάλε. Ο αγώνας είναι ο τρίτος κατά σειρά στο πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο και θα ξεκινήσει γύρω στις 17:00, ώρα Ελλάδας. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από την Cosmote Sport 7. 

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας 

17:00 ATP 500 2023 Στέφανος Τσιτσιπάς - Γκρεγκουάρ Μπαρέρ / Cosmote Sport 7 

8:00 FIBA EUROBASKET ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2023 Ελλάδα - Τσεχία / EΡΤ 2& Novasports Prime 

21:45 Προκριματικά EURO 2024 Γαλλία - Ελλάδα / ALPHA & Novasports Prime 

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας εδώ

Tags: