Γαλλία: Μπενζεμά, Μπλαν και Πλατινί απέρριψαν την πρόταση του Μακρόν για κοινό ταξίδι
i

Μακρόν και Μπενζεμά / © PrntScrn

Γαλλία: Μπενζεμά, Μπλαν και Πλατινί απέρριψαν την πρόταση του Μακρόν για κοινό ταξίδι

Sportal newsroom 23:01 - 17.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 20.08.2024

Ο Εμμάνουελ Μακρόν... έφαγε πόρτα από τους Μπενζεμά, Μπλαν και Πλατινί, στην πρόταση του να ταξιδέψουν μαζί στο Λουσαΐλ.

Ο Εμμάνουελ Μακρόν θα δώσει το παρόν στην ιστορική αναμέτρηση της Γαλλίας, κόντρα στην Αργεντινή, για τον τελικό του φετινού Μουντιάλ. Παρέα του στο αεροπλάνο καθώς και στο γήπεδο θα βρίσκονται οι τραυματίες Πολ Πογκμπά, Ενγκολό Καντέ, Πρεσνέλ Κιμπεμπέ και Κριστοφέρ Ενκουνκού.

Ωστόσο υπάρχει ένας ακόμα παίκτης που προσκλήθηκε, με τον ίδιο να απαντάει όμως αρνητικά. Ο λόγος για τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος αποφάσισε πως προτιμάει να παραμείνει στη Μαδρίτη και να προπονηθεί, παρά το γεγονός πως είχε ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Αφορμή στέκεται το γεγονός πως έχει μείνει δυσαρεστημένος με την ομοσπονδία και τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, σύμφωνα με τη «Le Paresien».

Την ίδια ώρα, προσκεκλημένοι του προέδρου της Γαλλίας ήταν και οι πάλαι πότε ποδοσφαιριστές των «Μπλε», Λοράν Μπλάν και Μισέλ Πλατινί. Εντούτοις, οι δύο τους επέλεξαν να μην παραστούν στο Λουσαΐλ, με τους λόγους απόρριψης της πρότασης να παραμένουν άγνωστοι, όπως αναφέρει η ίδια πηγή.