Ολική κρίση στη Γαλλία: Ο Εμπαπέ παραμένει σιωπηλός μετά τους «κεραυνούς» του Μενιάν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ

i

© Imago

Ολική κρίση στη Γαλλία: Ο Εμπαπέ παραμένει σιωπηλός μετά τους «κεραυνούς» του Μενιάν

Κώστας Τόπας 13:20 - 09.09.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στο επίκεντρο των Γάλλων οπαδών μετά τις απογοητευτικές του εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει έως τώρα με την εθνική του ομάδα.

Η Γαλλία αντιμετωπίζει απόψε (09/09, 21:45) το Βέλγιο για την δεύτερη αγωνιστική του Nations League. Ωστόσο, εξακολουθεί να έχει το μυαλό της στη σκληρή ήττα που υπέστη από την Ιταλία.

Ένας αγώνας που αποκάλυψε την έλλειψη ιδεών που έχει η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά που άφησε ιδιαίτερα τους φιλάθλους να ανησυχούν πολύ για την έλλειψη χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα τους.

Στο τέλος του παιχνιδιού, στα αποδυτήρια του «Παρκ Ντε Πρενς», σημειώθηκαν οι πιο συγκρουσιακές σκηνές. Σύμφωνα με την «Equipe», στον Μενιάν δεν άρεσε η εμφάνιση της Γαλλίας απέναντι στους «ατζούρι» και ειδικά η στάση αρκετών συμπαικτών του, με αποτέλεσμα να εκραγεί στα αποδυτήρια.

Ο τερματοφύλακας της Μίλαν και της εθνικής Γαλλίας, έσπασε τη σιωπή του και είπε ότι, από την ομάδα της Ιταλίας, «μόνο δύο παίκτες θα μπορούσαν να ξεκινήσουν» στη εθνική του ομάδα. Οι συμπαίκτες του άκουγαν τον Μενιάν σιωπηλοί και κανένας δεν τολμούσε να τον αντικρούσει.

Ένας δίλεπτος μονόλογος που εξαπέλυσε την κρίση στα αποδυτήρια της Γαλλίας. Μετά την ομιλία κανείς δεν είπε ούτε μια λέξη. Ο Εμπαπέ, αρχηγός της ομάδας, έμεινε άφωνος κι άναυδος από τα λόγια του συμπαίκτη του.

Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος επικρίθηκε στα γαλλικά ΜΜΕ για τη στάση του κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα μπορούσε να είναι ακριβώς ένας από αυτούς που επισημάνθηκαν στην ομιλία του Μενιάν. Ο αγώνας με το Βέλγιο αυτή τη Δευτέρα (09/09, 21:45) θα μπορούσε να τροφοδοτήσει τη σύγκρουση ή να ηρεμήσει τα νερά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!