Ο Καμαρά διέκοψε τον μήνα του μέλιτος για να αγωνιστεί με τη Γαλλία και ο Ντεσάν δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου

Ο Καμαρά διέκοψε τον μήνα του μέλιτος για να αγωνιστεί με τη Γαλλία και ο Ντεσάν δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου

Κώστας Τόπας 11:56 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 14.08.2024

Ο Γάλλος μέσος Μπουμπακάρ Καμαρά δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό κόντρα σε Γιβραλτάρ κι Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε να διακόψει τον μήνα του μέλιτος για να ενσωματωθεί στην αποστολή των «τρικολόρ».

Ο 23χρονος μέσος της Άστον Βίλα, ο οποίος έκανε 29 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, επιλέχθηκε από τον Ντιντιέ Ντεσάν για να αντικαταστήσει τον τραυματία Αντριέν Ραμπιό στα παιχνίδια με Γιβραλτάρ και Ελλάδα. Ως αποτέλεσμα της καθυστερημένης κλήσης του, ο Καμαρά αναγκάστηκε να διακόψει τον μήνα του μέλιτος για να ενταχθεί στους «τρικολόρ».

Η δημοσίευση της Κοραλί Ποροβέτσιο

Η σύντροφός του, Κοραλί Ποροβέτσιο ανήρτησε στο Instagram εικόνες από το αξέχαστο ταξίδι τους, παρουσιάζοντας μια φωτογραφία τους σε ένα αυτοκίνητο στο δρόμο. Αλλά ώρες αργότερα, το ζευγάρι αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο μετά την καθυστερημένη κλήση του Ντεσάν.

Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε και ιδιαίτερα στην Κοραλίε Ποροβέτσιο, η οποία «χτύπησε» ξανά στα social media, γράφοντας: «Δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω». Η νεαρή κοπέλα, η οποία αξίζει ένα μετάλλιο για την υπομονή της, δημοσίευσε αργότερα μια εικόνα της δήλωσης της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου που επιβεβαίωσε την άφιξη του Καμαρά με μια λευκή καρδιά αγάπης.

Η δημοσίευση της Κοραλί Ποροβέτσιο μετά την κλήση του Ντεσάν

Πιστεύεται ότι το ζευγάρι ήταν ήδη σε ένα αεροπλάνο με προορισμό το Παρίσι και έπρεπε να αποβιβαστούν για να επιστρέψουν στη Μασσαλία.

Ο Καμαρά όμως δεν ανταμείφθηκε για τους κόπους του. Ήταν αναπληρωματικός και στα δύο παιχνίδια της Γαλλίας με Γιβραλτάρ και Ελλάδα