Γαρρής: «Ο Παναθηναϊκός καλύπτει δωρεάν μετακίνηση φιλάθλων από την επαρχία για τη Λανς»

Γαρρής: «Ο Παναθηναϊκός καλύπτει δωρεάν μετακίνηση φιλάθλων από την επαρχία για τη Λανς»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 14:27 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 24.08.2024

Πανστρατιά... Ο Παναθηναϊκός, εντός της ημέρας, θα ενημερώσει για τον τρόπο μετάβασης φιλάθλων από την επαρχία, για τον επαναληπτικό με τη Λανς στο ΟΑΚΑ με την ΠΑΕ να καλύπτει το κόστος.

Η σημασία της ρεβάνς της Πέμπτης (29/8) είναι μεγάλη για το Τριφύλλι, που θέλει τον κόσμο στο πλευρό του στην προσπάθεια να μπει στη League Stage του Conference League. Η γενική είσοδος 10 ευρώ για τον αγώνα αποτέλεσε την πρώτη από τις δράσεις του Παναθηναϊκού, ώστε να φέρει ξανά μαζικά τους φιλάθλους του στο γήπεδο και να γεμίσει το ΟΑΚΑ.

Μία νέα δράση, η οποία θα ανακοινωθεί επισήμως και με λεπτομέρειες εντός της ημέρας, αποκάλυψε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταμάτης Γαρρής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει δωρεάν μετακίνηση από την περιφέρεια, γιατί Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο η Αθήνα. Πάτρα, Καλαμάτα, στον Πύργο, στην Κόρινθο, στο Ναύπλιο. Στη Χαλκίδα, στο Αλιβέρι, στο Καρπενήσι, την Αυλώνα. Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά θα υπάρξει μετακίνηση δωρεάν με πούλμαν, που καλύπτει η ΠΑΕ. Σημείο συνάντησης οι σχολές ποδοσφαίρου. Θα βγάλουμε ανακοίνωση αργότερα», ήταν τα λόγια του κ. Γαρρή, με τις περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται.

Υπάρχει και μία πληροφορία που κάνει λόγο για δωράκια έξω από το ΟΑΚΑ προς τους φιλάθλους, που θα βρεθούν στο γήπεδο, ώστε να είναι όλοι ομοιόμορφα ντυμένοι και με τα ίδια διακριτικά του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, το μέγεθος και το σύνολο των δράσεων θα φανεί με τις ανακοινώσεις του Τριφυλλιού ενόψει του αγώνα playoffs με τη Λανς στο ΟΑΚΑ. Όπου το 2-1 είναι μεν σκορ εις βάρος των Πράσινων, όμως, όχι απαγορευτικό για την πρόκριση...